- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο

Έπειτα από δύο χρόνια αναμονής και δύσκολης πρόσβασης του πατέρα μου (ΑμΕΑ 75%), όσο και του ασθενοφόρου, προς την οικία του από τη διάβρωση θεμελίων, λόγω παλαιότητας του αύλακα άρδευσης (ο οποίος διέσχιζε κατά μήκος υφιστάμενο δρόμο εμποδίζοντας τη χρήση του), αλλά και σπασμένου σωλήνα υδρεύσεως απ’ όπου κατέληγαν τα ύδατα στα θεμέλια του σπιτιού δημιουργώντας ανεπανόρθωτες βλάβες, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εργολάβο δημοσίων έργων, Βασίλειο Ν. Γεωργιάδη, για την άμεση ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση που έδειξε για την ταχεία αποκατάσταση των προβλημάτων.

Επίσης να τον συγχαρώ και για την υπευθυνότητα που τον διακρίνει, καθώς παρόλο τον φόρτο εργασίας του ήταν ανά πάσα στιγμή παρών επί του πολυδάπανου αυτού έργου που περιελάμβανε:

– αντικατάσταση παλαιού αύλακα άρδευσης με κλειστό αγωγό και τα κατάλληλα φρεάτια.

– αποκατάσταση επιπλέον αύλακα άρδευσης επίσης με το κατάλληλο φρεάτιο.

– αντικατάσταση των παλαιών σιδηροσωλήνων και συνδέσεων ύδρευσης.

– δημιουργία κατάλληλου αντιπλημμυρικού φρεατίου κατά πλάτος του δρόμου λόγω κλίσεως του εδάφους.

– και το σημαντικότερο, αποκατάσταση του δρόμου με τσιμέντο (προς δύο κατευθύνσεις) μεριμνώντας για την σωστή αναλογία των υλικών αψηφώντας το κόστος.

Επίσης, θέλω να απευθύνω ένα θερμό ευχαριστώ και στον μηχανικό του δήμου Πρεσπών, Ευάγγελο Καραγιάννη, για την μελέτη και την επίβλεψη του έργου.

Ανθούλα Γιαγκούλη

Κάτοικος Πρεσπών

eikona1

eikona2