- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε εκθέσεις εσωτερικού

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στις δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο εσωτερικό της χώρας:

  1. στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης) από 18. – 20.11.2016 και
  2. στη 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo) από 25 – 27-11-2016.

Παρακαλούμε τους άμεσα εμπλεκόμενους στον τομέα του τουρισμού (χιονοδρομικά κέντρα, ξενοδοχεία και καταλύματα, τουριστικοί πράκτορες, επιχειρήσεις εστίασης και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και  07-11-2016 για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της συμμετοχής στις δύο εκθέσεις.

Εφόσον οι συμμετέχοντες διαθέτουν προωθητικό – διαφημιστικό υλικό, το οποίο θέλουν να χρησιμοποιήσουν στις δύο εκθέσεις, μπορούν να το παραδώσουν στα κατά τόπους Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Γρεβενά, Καστοριά, Φλώρινα) ή/και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού (ΖΕΠ Κοζάνης, 2ος όροφος).

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στις εκθέσεις μπορείτε να έχετε από τα Τμήματα Τουρισμού των Περιφερειακών Ενοτήτων (Φλώρινα – Χρυσούλα Βοσκοπούλου, 2385350460) και από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θ. Ζυμπίδη, 24610 52624.

 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ποτών Foodexpo Greece Oenotelia 18-20 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα της Αττικής.

Καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο eveflo@otenet.gr  μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6977977547 τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ