- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σσσσ… έχει el classico

Μπάρτσα – Ρεάλ και Σίτι – Τσέλσι τα ματς της ημέρας

Όταν έχει Μπαρτσελόνα – Ρεάλ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στις δύο μεγαλύτερες ίσως ομάδες του πλανήτη. Βάσει του ρόστερ που έχει η κάθε μία σίγουρα μιλάμε για το απόλυτο star system του ποδοσφαίρου μέσα σε ένα γήπεδο. Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ από τη μία, Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά από την άλλη. Είναι να μην τρίβουν τα χέρια τους οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος; Ο τζίρος γύρω από το el classico φτάνει στα ύψη κι εμείς ως betmasters θα είμαστε εδώ είτε με προγνωστικά πριν από το 90λεπτο είτε με live bets.

Στην Πριμέρα εκτός από το el classico έχει άλλα 3 ματς. Η Ατλέτικο θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών από τις δύο μεγάλες αντιπάλους της και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή παίζοντας εντός έδρας με την Εσπανιόλ. Λεγκανιές – Βιγιαρεάλ και Γρανάδα – Σεβίλλη τα άλλα δύο.

Σπουδαίο παιχνίδι (τίτλου θα μπορούσε να πει κανείς αν δεν επρόκειτο για την Πρέμιερ Λιγκ) αυτό της Σίτι με την Τσέλσι. Οι «πολίτες» έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ο Πεπ κατάλαβε για τα καλά πλέον τί θα πει «νησί» και η Τσέλσι έχει πιάσει φρενήρη ρυθμό προς την κατάκτηση της κορυφής. Με δεδομένο ότι είναι η μοναδική από της συνδιεκδικήτριες (μαζί με τη Λίβερπουλ) που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις γίνεται το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο. Μεγάλο ματς και το ντέρμπι του Λονδίνου το βράδυ ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ και κρίσιμο για την ψυχολογία των «κανονιέρηδων» μετά από έναν μήνα που θαλάσσωσαν το καλό τους ξεκίνημα. Τότεναμ – Σουόνσι, Στόουκ – Μπέρνλι και Σάντερλαντ – Λέστερ έχουν επίσης στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στα δικά μας, εδώ στη Σούπερ Λίγκα, τα παιχνίδια δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας, ωστόσο προγνωστικά και στοίχημα θα έχουμε σίγουρα. Η ΑΕΚ πέρασε έναα βροχερό βράδυ στην Καρδίτσα. Σήμερα έχει σειρά το παιχνίδι στην Κέρκυρα, η οποία προέρχεται από «λευκή ισοπαλία» με τον Ολυμπιακό και ισοπαλία στο κύπελλο με τη Λαμία. Πλατανιάς – Πανιώνιος και Βέροια – Παναιτωλικός ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.

Τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει η μέρα στην Μπουντεσλίγκα. Το βράδυ η πρωτοπόρος Λειψία παίζει με την πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα της κατηγορίας. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Σάλκε, που δεν μοιάζει διατεθειμένη να χάσει αυτήν την περίοδο. Νωρίτερα έχει Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ, όπως και Βόλφσμπουργκ – Χέρτα με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα και στα δύο ματς.

Η λογική λέει ότι η Γιουβέντους δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Αταλάντα στο Τορίνο. Ή μήπως θα έχει; Υπενθυμίζω ότι η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, καθώς μετράει 8 νίκες στις τεευταίες 9 αγωνιστικές και είναι δίχως αμφιβολία στην καλύτερή της κατάσταση τα τελευταία 10 χρόνια. Σκεφτείτε το καλά όσοι πάτε να παίξετε τον άσο.

Τέλος, στη Γαλλία είχαν εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα, όμως η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται κανονικά και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σήμερα διεξάγονται 6 αγώνες μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτός της Παρί στην έδρα της Μονπελιέ. Η Μονακό υποδέχεται τη Μπαστιά και η Λυών φιλοξενείται από την Μετς ανάμεσα στους υπόλοιπους.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.