- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Το 1ο Γ.Ε.Λ. Φλώρινας στους Πανελλήνιους Αγώνες Λόγου (pics)

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια διοργάνωσε τους Γ΄ Αγώνες Λόγου στις εγκαταστάσεις του, την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας, που συμμετείχαν στους Αγώνες Λόγου με ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και στους γονείς των μαθητών που συνέδραμαν στην όλη προσπάθεια. Τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν.

Συγκεκριμέναη μία ομάδα των Διττών Λόγωνέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 34 ομάδων, αφήνοντας πίσω της πλήθος ιδιωτικών κολεγίων και δημόσιων σχολείων, όπως το Ανατόλια, το PierceCollege, το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης ή το Ευρωπαϊκό σχολείο Βρυξελλών.  Η ομάδα αποτελούνταν από τους: Σταυρίδη Δημήτριο, Κουτσοτόλη Ράνια, Γκουλέκα Αγάπη. Η άλλη ομάδα των Διττών Λόγων, έλαβε την 29η θέση, αποτελούμενη από τους: Μποντζίδου Αργυρώ, Διαμαντή Χρήστο και τον Κεβρεκίδη Ηλία.

Στον Αυθόρμητο Λόγο η Άλτα Μαρία έλαβε εύφημο μνεία, λαμβάνοντας την 10η θέση, ενώ η Σαπαλίδου Μαρία και η Ζαχαροπούλου Πόπη αντίστοιχατην 16ηκαι 19η σε σύνολο 62 συμμετεχόντων.

Στον Προτρεπτικό Λόγο η Γκατζούλη Δέσποινα, ο Διαμαντής Χρήστος και η Τζέζη Γεωργία έλαβαν αντίστοιχα την 12η, 14η και 17ηθέση σε σύνολο 60 συμμετεχόντων.

Στην Εκφραστική Ανάγνωση η Μαυριά Στεφανία, η Καλπακτσή Εύη και ο Τσιώτας Κώστας έλαβαν αντίστοιχα την 9η, 11η και 50η θέση σε σύνολο 80 συμμετεχόντων.

Θεωρώ χρέος μου να κάνω ειδική μνεία στην κα Ρόζα Βαλίνα, από τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας που χωρίς δεύτερη σκέψη στήριξε οικονομικά τον όμιλό μας, προσφέροντας αξιόλογο χρηματικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές δραστηριότητες της ομάδας.Επίσης θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάχη ΦλώριναςκοΜπίρο Στέφανο, τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Βοσκόπουλο Ιωάννη και τον σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κο Αντωνιάδη Γεώργιο,  για την αμέριστη συμπαράστασή τους, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς, την Μπέλης Α.Β.Ε.Ε. και το βιβλιοπωλείο «Γωνία».

Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κο Δράμπη Κωνσταντίνο, Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, που μας τίμησε με την παρουσία του στο κολέγιο, στηρίζοντας με πάθος την προσπάθειά μας.  Επίσης ευχαριστώ τον Διευθυντή του 1ου Γ.Ε.Λ. Φλώρινας κοΣταμπουλτζή Κων/νο, αλλά και τους καθηγητές – κριτές Ρίζου Λίλα, Ρώμπαπα Μαργαρίτα και Μιντεκίδη Παντελή.

Ο συντονιστής – σύμβουλος του ομίλου Ρητορικής

Τζήμας Γιώργος

forensics

Ρητορική (1) Ρητορική