- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέο παιδιατρείο στη Φλώρινα

Ένα νέο ιδιωτικό παιδιατρείο ξεκίνησε εδώ και λίγο διάστημα τη λειτουργία του στη Φλώρινα από τον ειδικό παιδίατρο Κωνσταντίνο Τσέπη, ο οποίος επέστρεψε στην πόλη, στο νοσοκομείο της οποίας εργάστηκε κατά το παρελθόν.

Το ιατρείο, που βρίσκεται επί της Μ. Αλεξάνδρου 22 στο κέντρο της Φλώρινας, διαθέτει πρωτότυπη και μοντέρνα διακόσμηση, με ευχάριστους χώρους ειδικά διαμορφωμένους για τα παιδιά.

Λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ και τα Σάββατα κατόπιν ραντεβού.

 DSC_0257 DSC_0262 DSC_0263 DSC_0271 DSC_0270 DSC_0265

DSC_0279Ο παιδίατρος Κωνσταντίνος Τσέπης είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ και υποψήφιος Διδάκτωρ του ΑΠΘ.

Έχει ειδικευθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Jena στη Γερμανία, στη Νεογνολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης (Β’ Μονάδα Εντατικής Νεογνών) και στην Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Έκανε το «αγροτικό» του στη Φλώρινα όπου πήρε και ειδικότητα στο νοσοκομείο της πόλης.

Έχει αρκετές ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις και ομιλίες σε συνέδρια.

Είναι παντρεμένος με την Εριέτα Κολλάρη, ειδικό παθολόγο – διαβητολόγο, επιμελήτρια Β’ στο νοσοκομείο Φλώρινας, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

TsepisKonstantinos-Business Card-1

TsepisKonstantinos-Business Card-2