- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

5 συμβουλές για να επιλέξετε εταιρία catering για το γάμο σας

Είτε σχεδιάζετε ένα γαμήλιο cocktail party είτε μία μεγάλη δεξίωση, θα χρειαστεί να προσφέρετε φαγητό στους καλεσμένους σας.

Με την τροφοδοσία να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα του γάμου σας και στον τόνο, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξετε με σύνεση. Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να διαλέξετε την ιδανική εταιρία catering.

Μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Το φαγητό και το ποτό στην δεξίωσή σας θα αφήσει την τελευταία εντύπωση στους καλεσμένους σας. Συμπεριλάβετε νωρίς την εταιρία catering στην προετοιμασία σας, πράγμα που θα σας δώσει μία καθαρή εικόνα των προσδοκιών σας και του προϋπολογισμού σας. Μια δημιουργική εταιρία catering γάμου θα προσφέρει επίσης μερικές συμβουλές και έμπνευση που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί.

Ρωτήστε για την γεύση.

Έχετε ποτέ δοκιμάσει μία  υπέροχη συνταγή που βρήκατε στο διαδίκτυο αλλά τελικά δεν τρωγόταν; Όλα μοιάζουν καλά στα χαρτιά. Συναντήστε την εταιρία προσωπικά και αν βρεθείτε σε μία εκδήλωση που έχουν αναλάβει, φροντίστε να δοκιμάσετε το φαγητό.

Μιλήστε για τον προϋπολογισμό σας.

Μία εταιρία τροφοδοσίας προσφέρει πολλά περισσότερα εκτός από καταπληκτικό φαγητό και ποτό. Η εταιρία θα προμηθεύσει τον εξοπλισμό σερβιρίσματος ακόμα και την κουζίνα σε πολλές περιπτώσεις. Με το να μοιραστείτε τον πραγματικό σας προϋπολογισμό , θα επιτρέψει μία ειλικρινή συζήτηση ενώ εσείς θα κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και θα επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Δεν θα μάθετε αν δεν ρωτήσετε.

Έχετε στο μυαλό μια ειδική κουζίνα ή συστατικά για την μεγάλη ημέρα; Μπορεί να μην βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε στο μενού, παρόλα αυτά ένα καλό catering μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το μενού που θα ταιριάζει στην μεγάλη σας ημέρα.

Να γνωρίζετε τον ρόλο του φαγητού.

Θα είναι το catering το σημείο εστίασης του γάμου σας για να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με θέατρο και την προσφορά ψυχαγωγίας, ή είναι καθαρά για να ανεφοδιαστούν με καύσιμα οι καλεσμένοι σας καθώς συνεχίζουν να γιορτάζουν; Το να γνωρίζετε το ρόλο του μενού σας είναι το πιο σημαντικό, γιατί σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητες και να δημιουργήσετε μια αντίστοιχη εμπειρία.