- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

6 συμβουλές για να αποκτήσετε ένα οικονομικό νυφικό

Με την περίοδο των γάμων σύντομα να πλησιάζει, πολλές νύφες ψάχνουν για έναν τρόπο να δημιουργήσουν την πιο ξεχωριστή μέρα που μπορεί να φανταστεί κανείς … χωρίς να μετριάζουν το μεγαλύτερο χρέος που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Το φόρεμα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα νυφικά μπορεί να κοστίσουν χιλιάδες ευρώ, που είναι μεγάλο ποσό για τον προϋπολογισμό του κάθε γάμου. Θέλετε να είστε εκθαμβωτική , αλλά θα θέλατε επίσης να δώσετε στους επισκέπτες σας κάτι για να φάνε, να πιούν, και στην ιδανική περίπτωση να καθίσουν.

Τα νυφικά είναι μια περιοχή όπου μπορείτε να περιορίσετε σημαντικά το κόστος. Εμείς δεν πιστεύουμε σε συμβιβασμούς στο να είστε εκπληκτική την ημέρα του γάμου σας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι έξυπνο να ψάξετε για την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Σας παραθέτουμε τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε ένα οικονομικό νυφικό.

  1. Δείτε τους πωλητές μαζικής παραγωγής.

Οι πωλητές μαζικής παραγωγής μπήκαν πρόσφατα στην βιομηχανία των γαμήλιων ενδυμάτων. Βρίσκουμε αυτούς τους οικονομικούς αριθμούς εκπληκτικά ελκυστικούς. Ακόμα μπορείτε να επενδύσετε μερικά χρήματα σε καλλωπισμούς όπως βάτες και αξεσουάρ ώστε να κάνετε το νυφικό σας μοναδικό.

2. Ερευνήστε στο διαδίκτυο.

Τίποτα δεν αντικαθιστά την ρομαντική εμπειρία του να πάτε σε ένα κατάστημα νυφικών και να δοκιμάσετε νυφικά με την μητέρα σας και μερικά ποτήρια σαμπάνια, αλλά μετά από μερικές κουραστικές συνεδρίες, οποιαδήποτε νύφη θα μπορούσε να σας πει ότι είναι ξεπερασμένο. Σύμφωνα με τους ειδικούς η πλειοψηφία των νυφών αγοράζουν τα νυφικά τους από καταστήματα αλλά ερευνούν στο διαδίκτυο για προσιτούς πωλητές.

3. Εξετάστε τα μεταχειρισμένα νυφικά.

Σχεδόν το 80% των νυφών δήλωσε ότι θα εξετάσει τουλάχιστον ένα μεταχειρισμένο γαμήλιο φόρεμα για την μεγάλη ημέρα. Ναι, κάποια άλλη το φορούσε ήδη. Αλλά μόνο μια φορά. Μπορείτε να έχετε επαγγελματικό καθάρισμα, και μπορεί να είναι σε θέση να παρέχουν ένα υψηλότερο τέλος σχεδιαστής με αυτόν τον τρόπο. Πολλά sites χρησιμοποιούν ένα μοντέλο peer-to-peer, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πωλητή. Μπορείτε να κάνετε όλα τα είδη των ερωτήσεων και να οργανώσετε την αποστολή και την επιστροφή του φορέματος. Υπέρ: Επειδή έχουμε να κάνουμε απευθείας με τον πωλητή, μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή. Κατά: έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο, σε αντίθεση με μια επιχείρηση, άρα σκεφτείτε και τον απρόβλεπτο παράγοντα .

4.  Εάν το φόρεμα εφαρμόζει…

Μια εξαιρετική μοδίστρα είναι το κλειδί για την τροποποίηση ενός μεταχειρισμένου νυφικού ή νυφικού δείγματος. Όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο φόρεμα, να επιλέξετε ανάλογα με την μεγαλύτερη μέτρηση σας (προτομή, μέση, ισχίο). Για παράδειγμα, αν η μέτρηση του ισχίου σας είναι το μέγεθος 8, αλλά η προτομή σας είναι μέγεθος 6, παραγγείλετε το μέγεθος 8. Είναι πάντα πιο εύκολο να μικρύνετε το μέρος που θέλετε.

5. ερωτήσεις σχετικά με το μεταχειρισμένο ή δείγμα νυφικό.

6. Άλλοι τρόποι για να εξοικονομήσετε και να το κάνετε σωστά.

Ελέγξτε τις τοπικές εκπτώσεις δειγμάτων σε σαλόνια νυφικών και στα πολυκαταστήματα. Σε πολλά καταστήματα τα έσοδα συλλέγονται ακόμα και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Επίλογος

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συμβαδίζουν με τη μόδα των νυφικών, έτσι κανείς δεν θα αναγνωρίσει το φόρεμά σας ή από πού το πήρατε- πολύ περισσότερο κίνητρο για να πάει για τη συμφωνία. Ο καθένας εκείνη την ημέρα θα είναι μόνο να επικεντρωθεί στο πόσο εκπληκτική δείχνετε. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιπλέον χρήματα που εξοικονομούνται για vintage σκουλαρίκια, ενοικίαση του μηχανήματος για μαλλί της γριάς, ή το μήνα του μέλιτος.