- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο μήνυμα του φροντιστηρίου Μ.Ε. «Αριστοτέλειο»

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν – παρά τις πολικές θερμοκρασίες – στην εκδήλωση «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» και συνέβαλαν στην επιτυχία της. Ιδιαίτερα, τον π. Ιωάννη Δημόπουλο, εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, κ.κ. Θεοκλήτου ο οποίος πάντα διάκειται θετικός και πατρικός σε τέτοιες εκδηλώσεις, τις αρχές του τόπου που στήριξαν την πρωτοβουλία μας και λόγοις και έργοις, τον Αντιδήμαρχο,  κ. Αριστείδη Αριστείδου, τον Διευθυντή Δ/σης Β/μιας Εκ/σης Φλώρινας ,  κ. Παύλο Ιωάννου, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. , κ. Αντώνιο Ζαέκη, την Υποδιευθύντρια του 2ου Γ.Ε.Λ. Φλώρινας,  κ. Αναστασία Σταμπουλίδου, καθώς και τον Γιώργο Περιβολάρη από τα «Νέα Φλώρινα» για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη μνεία στην Ευαγγελία Ρίζου για τα 11 χρόνια αγαστής συνεργασίας με την οποία ξεκίνησε η 22χρονη λειτουργία του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ» στην οποία έγινε μικρό αφιέρωμα στην αρχή της εκδήλωσης.

Κυρίως όμως απευθύνω ευχαριστίες από καρδιάς σ’ όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την ενεργό συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τον κεντρικό μας ομιλητή , κ. Κων/νο Κότιο, Διδάκτορα του Α.Π.Θ. και συνιδρυτή της εταιρείας «Employ« ο οποίος για τέσσερις ώρες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού · τέλος, τον κ. Ευριπίδη Κωνσταντινίδη, εκπρόσωπο του Αμερικανικού Κολλεγίου A.C.T. του ομίλου Ανατόλια ο οποίος μας παρουσίασε επιγραμματικά  το πρόγραμμα σπουδών του.

 Όλοι οι συντελεστές του «Αριστοτελείου», διεύθυνση, καθηγητές και προσωπικό δεσμευόμαστε για τη συνέχιση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Η υπεύθυνη σπουδών

Αρετή Δήμου