- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Νέες διακρίσεις για τους αθλητές της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Ο Αμύντας»

Με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ακαδημίας μαχητικών τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ» από το 4ο κύπελλο Καράτε ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Βέροια, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 31 σύλλογοι, με περισσότερους απο 600 αθλητές σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Ο σύλλογος του Αμυνταίου συμμετείχε στη διοργάνωση με 4 (τέσσερις) αθλητές, στην κατηγορία μαύρων ζωνών, κατακτώντας 3 μετάλλια.

1. Ιωαννίδης Ιωάννης 2η θέση KUMITE
2. Στεφανίδης Πέτρος 3η θέση KUMITE
3. Σλίπης Δημήτριος 3η θέση KUMITE
4. Στεφανίδου Χρυσούλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του Πανημαθιακού, Αντωνίας Τσαμουρίδου, η οποία το 2013 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Τσαρτσιταλίδης Κίμων, Αντιδήμαρχος Βέροιας κος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμους Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς, ο καλλιτέχνης Τσαχουρίδης Κωνσταντίνος, προπονητές και αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Προπονητής της ακαδημίας μαχητικών τεχνών «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ» Σάββας Στεφανίδης, δήλωσε: «Μεταβήκαμε στην Βέροια, για να τιμήσουμε τη μνήμη της Αντωνίας, η οποία ήταν αθλήτρια του Καράτε, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Ως γνωστόν συμμετέχουμε σ’ όλες τις διοργανώσεις, καθώς θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά αφενός να δοκιμάσουν την αγωνιστική του ετοιμότητα, αφετέρου να κοινωνικοποιηθούν, μέσα από την διαπροσωπική επαφή με άλλους συναθλητές/τριες.

Είμαι ευχαριστημένος από το σημερινά αποτελέσματα, όμως δεν εφησυχάζουμε καθώς επόμενος μας στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα.
Ο Σύλλογος μας είναι ο μοναδικός στην ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου, που όντας επίσημο μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε, οφείλει να τον εκπροσωπεί επάξια, σ’ όλες τις διοργανώσεις».

Πληροφορίες στον προπονητή (Γ.Γ.Α.) του συλλόγου Στεφανίδη Σάββα (4 DAN) τηλ. 697 712 66 39.