- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τελευταίο Σάββατο του χειμώνα

Στα Πηγάδια πηγαίνει ο πολύ φορμαρισμένος Παναθηναϊκός

Τελειώνει ο χειμώνας και σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Το σαββατιάτικο πρόγραμμα είναι πλήρες, χωρίς αναβολές, χωρίς κύπελλα.

Εδώ θα βρεις όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα και μπορείς να διαλέξεις όποια σου ταιριάζει.

Ξεκινάω με τα εγχώρια. Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, έδειξε ότι είναι τρωτός, όμως η βαθμολογική διαφορά του από τους υπολοίπους είναι χαοτική. Δεν έχει πάντως κάτι καλύτερο να κάνει ο Παναθηναϊκός από το να το παλέψει. Πηγαίνει έτσι στα Πηγάδια, εκεί όπου η Ξάνθη πολύ δύσκολα χάνει και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται τόσο κοντά στην πεντάδα. Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα – Πανατωλικός τα άλλα δύο ματς.

Η Πρέμιερ Λιγκ ξαναέρχεται στο προσκήνιο μετά τη μικρή παύση για το FA cup. Η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο +8 από τη Σίτι, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αντίπαλος της η Σουόνσι η οποία είναι απρόβλεπτη από τότε που την ανέλαβε ο Κλεμεντ και μετά. Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ, Έβερτον – Σάντερλαντ, Χαλ  – Μπέρνλι ορισμένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι μίσους της Ανδαλουσίας. Η Μπέτις του Βίκτορ Σάντσεθ υποδέχεται την Σεβίλλη του Σαμπαόλι που έχει πολύ μεγάλες βλέψεις φέτος. Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και πάντα κρύβει θέαμα και συγκινήσεις. Με λίγα λόγια ιδανικό για live bet. Η Βαλένθια μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της Ρεάλ έχει πολύ καλή ψυχολογία και πηγαίνει στην έδρα της Αλαβές για μια πολύ σκληρή παρτίδα. Εϊμπάρ – Μάλαγα και Λεγκανές – Λα Κορούνια τα άλλα δύο ματς.

Η Μπάγερν έχει πάρει διαφορά 5 βαθμών από τη δεύτερη Λειψία, ωστόσο έχει δύο ισοπαλίες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Αντίπαλός της γι’ αυτήν την αγωνιστική είναι το Αμβούργο που δεν έχει και πολλές πιθανότητες για κάτι καλό μέσα στο Μόναχο. Ματσάρα θα είναι το Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού μιλάμε για την 5η και την 6η της βαθμολογίας. Με άλλα λόγια πρόκειται για μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Ντόρτμουντ θα βρει σιγά σιγά το δρόμο της, όμως πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να μείνει μέσα στην πρώτη τετράδα. Η αποστολή της στην έδρα της Φράιμπουργκ προμηνύεται πολύ δύσκολη.

Στη Serie A οι δύο από τους τρεις πρωτοπόρους παίζουν εντός έδρας. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι και η Νάπολι την Αταλάντα. Στο μεταξύ, την Τρίτη διεξάγεται το μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια.

Τέλος, στη Γαλλία ξεχωρίζει η έξοδος της Μονακό στην έδρα της Γκινγκάμπ. Οι Μονεγάσκοι την πάτησαν στο Μάντσεστερ, αφού σίγουρα δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι από την ήττα με 5-3. Πάντως, στο Σαμπιονά παραμένουν στο +3 από την Παρί και θέλουν τουλάχιστον να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά. Ξεχωρίζουν επίσης τα Λιλ – Μπορντό και Νανσί – Τουλούζ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.