- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

«Αδειάζουν» την Ελ. Παναγιωτίδου ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Μπίρος και οι Κ. Γέρου και Γ. Αντωνιάδης (video)

Για πολιτικές σκοπιμότητες που οδήγησαν την πρώην αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου στις δηλώσεις και την ανεξαρτητοποίησή της, έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η κα Παναγιωτίδου δεν αδικήθηκε, καθώς γνώριζε την απόφαση του περιφερειάρχη και η κριτική που ασκεί είναι άδικη τόσο ως προς το πρόσωπο του Θ. Καρυπίδη, όσο και προς τα μέλη της παράταξης της Π.Ε. Φλώρινας, εκλεγμένα και μη.

Παράλληλα, ο κ. Μπίρος μίλησε για άστοχη ενέργεια, στην οποία η κα Παναγιωτίδου οδηγήθηκε επειδή «οι πολιτικές της βλέψεις ίσως να είναι διαφορετικές απ’ ότι μέχρι τώρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του νέου αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Κωνσταντίνου Γέρου και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Αντωνιάδη. Ο κ. Γέρου, μάλιστα, ανέφερε πως στη συνάντηση που είχαν όλοι οι σύμβουλοι με τον περιφερειάρχη, έγινε σαφές πως θα υπάρξει αντικατάσταση της κας Παναγιωτίδου και πως η ίδια αρνήθηκε, σε αυτήν την περίπτωση, να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη θέση.