- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Αποτελέσματα 2ου Αγώνα Παμπαίδων Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και COMBI

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Ε.Ο.Σ. Πατρών και Ε.Ο.Σ. Τρίπολης διοργάνωσαν, το 2ο κύπελλο παμπαίδων – πανκορασίδων. Αν και ήταν προγραμματισμένο, οι αγώνες να γίνουν σε διαφορετικά Χιονοδρομικά Κέντρα (Βόρειας και Νότιας Περιφέρειας) αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία να ενοποιηθούν οι δύο διοργανώσεις στο ίδιο χιονοδρομικό κέντρο. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού στα μαρτυρικά Καλάβρυτα.

Αθλοθετήθηκε ένας αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης το Σάββατο και ένας αγώνας Combine την Κυριακή. Με δύο ανεξάρτητες διαδρομές σε κάθε αγώνισμα, στην ίδια χάραξη, από τις οποίες αξιολογείτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν είχαν σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας του Σαββάτου.

Η μεγάλη απόσταση και οι δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις απέτρεψαν πολλούς Συλλόγους της Βόρειας Περιφέρειας να συμμετέχουν στους αγώνες. Τελικά στους αγώνες συμμετείχαν πέντε Σύλλογοι της Βόρειας Περιφέρειας και δέκα Σύλλογοι της Νότιας Περιφέρειας.

Στους αγώνες συμμετείχε ο ΣΟΧ Φλώρινας με τον αθλητή Μούλελη Βασίλειο  που τερμάτισε στην έκτη θέση στο αγώνισμα combi. Η έξοδος από το slalom στην δεύτερη διαδρομή στέρησε από τον αθλητή του Σ.Ο.Χ. ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα με τους αγώνες διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων hσεμινάριο χαρακτών που διεξήχθη από Τεχνικό Εκπρόσωπο της FIS και προπονητή του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Μούλελη Ηλία με απόλυτη επιτυχία.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή και τον προπονητή του Μούλελη Ηλία θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα Προαγωνιστικής στους Πανελλήνιους Παμπαίδων Παγκορασίδων που θα πραγματοποιηθούν στις 1-2 Απριλίου στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας Ε.Ο.Χ.Α. www.eoxa.gr.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Καράντζας Λάζαρος