- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μπάλα ή κάτι άλλο στην Τούμπα;

Ματσάρα μίσους και πάθους το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η ολοκλήρωση των προημιτελικών την εβδομάδα που πέρασε έφερε τους big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος στα ημιτελικά. Σειρά παίρνει η Σούπερ Λίγκα και το ματς της Τούμπας είναι το γεγονός της Κυριακής (ας ελπίσουμε χωρίς παρατράγουδα).

Μπες και δες προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν στο betmasters.

Ο ΠΑΟΚ περνάει μια μίνι κρίση αυτήν την περίοδο. Ναι, στάθηκε καλά κόντρα στη Σάλκε στη Γερμανία. Πέρασε και στους 4 του κυπέλλου, ωστόσο έχασε στην Τούμπα από την Ξάνθη με 0-1 και λίγο έλειψε να κλάψει η μισή Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει δύο ισοπαλίες με Ηρακλή και Ξάνθη. Ο Ίβιτς καλείται να διαχειριστεί αυτό το ντεφορμάρισμα στην αναμέτρηση που μετράει όσο καμία άλλη για το πρεστίζ της ομάδας. Ο δε Ολυμπιακός είδε κι απόειδε στο Περιστέρι για να πάρει την πρόκριση. Στο μεταξύ δύο συνεχόμενες ήττες δεν θυμάμαι από πότε έχουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Σούπερ Λίγκα και είναι απορίας άξιο ότι αυτές ήρθαν μαζί με το θριαμβευτικό 0-3 επί της Οσμάνλισπορ. Θεωρητικά ο Ολυμπιακός κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, όμως μια 3η συνεχόμενη ήττα φυσικά θα τον βλάψει ανεπανόρθωτα. Αχ και πόσο το θέλει αυτό η ψυχούλα του Ιβάν…

Προθέρμανση θα κάνουμε πριν το ντέρμπι της Τούμπας με το Ατρόμητος – Ηρακλής για ορεκτικό και τα Αστέρας – Κέρκυρα, Ξάνθη – Πλατανιάς για κυρίως.

Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που «σιχαίνονται» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιός μπορεί να πει όχι όμως στην Πρέμιερ Λιγκ; Το Τότεναμ – Έβερτον θα είναι ένα ματς με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Προσωπικά, θα φάω και στις 15:30, πριν το καφεδάκι μου, θα αράξω στον καναπέ μαζί με το laptop και το live ανοιχτό. Στο άλλο ματς η Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντερλαντ.

Πολύ μεγάλο ντέρμπι δεν έχει στη Serie A, όμως έχει πλούσιο πρόγραμμα, όπως άλλωστε κάθε Κυριακή. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ της Ουντινέζε κόντρα στη Γιουβέντους, στο ματς που ξεχωρίζει. Στο μεταξύ η Ίντερ είναι μια ανάσα από την πεντάδα και για να πλησιάσει περισσότερο καλείται να περάσει από την έδρα της Κάλιαρι. Ίσως βέβαια το Αταλάντα – Φιορεντίνα που διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι να είναι το ματς με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ειδικά μετά το διπλό των «νερατζούρι» στην έδρα της Νάπολι.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Ατλέτικο στην Πριμέρα. Μπορεί να περνάει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στην τετράδα του πρωταθλήματος με το ζόρι θα μπει. Η νέα μεσοβδόμαδη γκέλα στην έδρα της Λα Κορούνια προβλημάτισε τον Σιμεόνε και η Βαλένθια πηγαίνει στο «Καλντερόν» αναβαθμισμένη και με πολύ καλή ψυχολογία. Μπιλμπάο – Μάλαγα, Λας Πάλμας – Οσασούνα και Χιχόν – Λα Κορούνια τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Δύο είναι οι αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα. Τρεις απανωτές ήττες για την Άιντραχτ είναι πολλές. Κι από εκεί που η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν μέσα στην τετράδα, ξαφνικά βρέθηκε στην 6η θέση. Αντίπαλος η Φράιμπουργκ κι εκτός έδρας δεν είναι φόβητρο. Το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Στο άλλο ματς το Αμβούργο φιλοξενεί τη Χέρτα σε ένα ματς δίχως αύριο για τους «δεινόσαυρους» που για άλλη μια χρονιά φλερτάρουν με τον υποβιβασμό.

Κλείνω με τη Γαλλία, όπου η Μονακό θέλει να απολάυσει τη μοναξιά της κορυφής. Οι φετινές της εμφανίσεις δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια να την αμφισβητήσουμε. Άλλωστε η Ναντ είναι ψιλοαδιάφορη, παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές. Τουλούζ – Λιλ και Λοριάν – Μαρσέιγ τα υπόλοιπα δύο ματς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.