- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με αιχμές κατά του Περιφερειάρχη η πρώτη αντίδραση της Ελισσάβετ Παναγιωτίδου για την αντικατάστασή της

Σαφείς αιχμές κατά του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη και του τρόπου με τον οποίο έγινε η αντικατάστασή της, εξέφρασε η μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, με σχόλιο της στην προσωπική της σελίδα στο facebοok.

Η κα Παναγιωτίδου γράφει σχετικά:

Η πολιτική δεν είναι απλά διαχείριση, είναι ψυχή, προσφορά και ηθική. Κλείνοντας την θητεία μου ως θεματική αντιπεριφερειάρχης ενέργειας, περιβάλλοντος και μεταφορών Δυτικής Μακεδονίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για την εμπιστοσύνη τους.

Θα ήθελα όμως ταυτόχρονα να εκφράσω την βαθιά μου απογοήτευση για το γεγονός ότι πληροφορήθηκα την αντικατάσταση μου, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι από τον επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Η τακτική αυτή, καθώς δεν δέχτηκα παράταση δύο μηνών της θητείας μου, είναι αντίθετη σε κάθε έννοια πολιτικού σεβασμού και συνεργασίας και συνιστά πραγματικά πρωτοπορία πέρα από κάθε φαντασία.

Λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, με τις ίδιες αξίες και αρχές που το έπραξα έως σήμερα, μακριά από συμπεριφορές που δηλώνουν αποποίηση ευθυνών και στοχεύουν απλά στην διαχείριση εσωπαραταξιακών ισορροποιών με άκομψο και απολίτικο τρόπο.

panagiotidou