- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Ειρήνη Τρικιλίδου και ο Παύλος Νίκου ενεργά μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στην Ειρήνη Τρικιλίδου, μαθήτρια της τάξης Βιολιού της κ. Μαρίας Καραγιάννη του Ωδείου μας και στον διπλωματούχο, Φλωρινιώτη, κλαρινετίστα Παύλο Νίκου για την επιτυχία τους στις εσωτερικές ακροάσεις της MOYSA.

Η κριτική επιτροπή, των ακροάσεων αποτελούμενη από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, κ.κ. Γεώργιο – Εμμανουήλ Λαζαρίδη, και το μαέστρο της MOYSA, κ. Θοδωρή Παπαδημητρίου, ανακοίνωσε τους επιτυχόντες των εσωτερικών ακροάσεων της MOYSA, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αποτελούν ενεργά μέλη της MOYSA. Η επιτροπή έκρινε με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 Αξίζει να τονισθεί πως στις ακροάσεις συμμετείχαν και εκρίθησαν τα μέλη της MOYSA που είχαν εισαχθεί στην ορχήστρα το Μάρτιο του 2015.

 Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια, πάντα με επιτυχίες και να συνεχίσουν με μεθοδικότητα και αφοσίωση το έργο τους, πετυχαίνοντας τους στόχους και τα όνειρά τους.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»

Ο Πρόεδρος

Τζαραλής Στέφανος