- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ο βουλευτής Γ. Αντωνιάδης συναντήθηκε με κατοίκους των Αναργύρων για το θέμα της μετεγκατάστασης

Ο βουλευτής της Π.Ε  Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , επισκέφτηκε  την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 την Τ.Κ Αναργύρων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του τοπικού συμβουλίου και των κατοίκων σχετικά με την ερώτηση του κ. Βουλευτή για την μετεγκατάσταση του χωριού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η σχετική  διαδικασία.

Ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε τους κατοίκους για μια σειρά ενεργειών που πραγματοποίησε όλο το προηγούμενο διάστημα και υπογράμμισε την αδικαιολόγητη καθυστέρηση πολλών μηνών  για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο θα καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της μετεγκατάστασης.

Επίσης συμφωνήθηκε από κοινού με τον Πρόεδρο κ. Τσισμαλίδη Γεώργιο, το τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους η ανάληψη από κοινού ορισμένων πρωτοβουλιών για την απεμπλοκή του θέματος όπως η ενημέρωση όλων των Μ.Μ.Ε και η στενότερη συνεργασία τόσο με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη Θεόδωρο, όσο και με την Π.Ε. Φλώρινας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Μπίρο. Ο κ. βουλευτής δεσμεύτηκε για την διαρκή παρακολούθηση του θέματος από την πλευρά του μέχρις ότου ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση  του οικισμού.