- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχές για το Άγιο Πάσχα

Mε την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα θα ήθελα να απευθύνω στους απανταχού Φλωρινιώτες τις πιο θερμές Πασχαλινές ευχές. Είθε το Αναστάσιμο φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να χαρίζει ειρήνη, αγάπη και αισιοδοξία για το αύριο.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωυσιάδης Κωνσταντίνος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα εύχονται σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Το μήνυμα της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές μας με ελπίδα και αισιοδοξία.


Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τον καθένα μας.
Tο Άγιο Φως ας κατακλύσει τις ψυχές μας.
Καλό Πάσχα σε όλους, υγεία, αγάπη και ευτυχία, γαλήνη και ευημερία για τον τόπο μας.
Νικόλαος Αλεξιάδης
Αντιδήμαρχος Φλώρινας

Ο Αναστάς Χριστός νίκησε μια για πάντα το κράτος του θανάτου και χάρισε την ατελεύτητη ζωή σ’ όλους μας. Χαρίζοντας μας την βεβαιότητα ότι μετά από κάθε δοκιμασία του Σταυρού ακολουθεί η Ανάσταση, ότι πάντοτε το σκοτάδι, διαδέχεται το Φως και η λύπη μετατρέπεται σε χαρά.

Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου κυριαρχούν, η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια και οι δυσκολίες κυκλώνουν συνεχώς την ζωή μας, η Ανάσταση του Χριστού μας γεμίζει με ελπίδα και σιγουριά, ότι με αγάπη, συνεργασία και ενότητα, μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα.

Ας ευχηθούμε και στην πατρίδα μας που αυτά τα χρόνια δοκιμάζεται σκληρά, να έρθει σύντομα η ώρα ν’ αναστηθεί και πάλι να μεγαλουργήσει.

Αυτές τις μέρες η σκέψη μας, ας είναι σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται σκληρά από κάθε δυσκολία, που ο πόνος έχει χτυπήσει την πόρτα του, το χαμόγελο και η αγάπη μας, θα είναι σίγουρα Ανάσταση γι’ αυτόν.

Καλή Ανάσταση, σ’ εσάς και τις οικογένειες σας!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Τρυφωνόπουλος Γεώργιος

Πρόεδρος


Εύχομαι σε όλους τους δημότες Νέου Καυκάσου καλό Πάσχα και χρόνια πολλά!

Το φως της Αναστάσεως του Χριστού να λάμπει στις καρδιές όλων μας, το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα, να χαρίζει αδελφοσύνη αισιοδοξία και δύναμη!

Ο Θείος λόγος να καθοδηγεί την σκέψη μας βλέποντας μπροστά με ελπίδα και γύρω μας με αγάπη!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Γιαλαμάς Κωνσταντίνος

Πρόεδρος τ.κ Νέου Καυκάσου Φλώρινας


Πασχαλινές Ευχές του Φροντιστηρίου «Θεωρητικό» Φλώρινας

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου μας και το επιτελείο των καθηγητών μας σας εύχονται το Αναστάσιμο Φως του Κυρίου να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας,ελπιδοφόρας προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο με αγάπη,σεβασμό και προσφορά στο συνάνθρωπό μας .ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!


Το διοικητικό συμβούλιο και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ εύχονται σε όλα τα μέλη των συνταξιούχων και σε ολόκληρο των κόσμο, καλό Πάσχα και καλή ανάσταση. Και για να ευοδωθούν όλες οι ευχές του Δ.Σ. ένας είναι ο δρόμος και αυτός είναι μόνο ο δρόμος του αγώνα με όλες της υγιείς συνδικαλιστικές και πολιτικές δυνάμεις σε ένα αγώνα διεκδίκησης και ανατροπής όλες αυτές της βάρβαρες αντιλαϊκές και αντικοινωνικές πολιτικές κατά των λαϊκών στρωμάτων των εργαζομένων των μισθωτών και ιδιαιτέρα των Συνταξιούχων που νομοθετούσαν σε καθημερινή βάση χθες οι κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σήμερα οι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Σήμερα επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε ένας ανελέητος αγώνας και ρίξεις με όλες της μνημονειακές πολιτικές δυνάμεις που εκτελούν ως πειθήνια όργανα της ορέξεις της άρχουσας τάξεις του κεφαλαίου, της ΤΡΟΙΚΑΣ & Δ.Ν.Τ λεηλατώντας των ελληνικό λαό και όλα αυτά εις το όνομα της πατρίδας και αυτού του τόπου που αμφιβάλω αυτή οι κύριοι σε εισαγωγικά εάν έχουν πατρίδα εκτός ελαχίστων εξαιρουμένων, γιατί εάν είχαν δεν θα την έφερναν σε αυτήν την δύνη σημερινή κατάσταση την χώρα μας και να αφήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα κατά μέρος, αλά να σκύψουν στα προβλήματα του ελληνικού λαού να δώσουν λύσεις και όχι ψεύτικες φρούδες ελπίδες δεν πάει Άλο, να σταματήσουν να απομυζούν τους συνταξιούχους ιδιαιτέρα του Ο.Α.Ε.Ε. με της πενιχρές Συντάξεις της τάξεως των (400)-(500) ευρώ μετά από (40)-(45) χρόνια σκληρής εργασία. Τέλος κλίνω με την ελπίδα ότι το Αναστάσιμο φως θα γέμιση της καρδιές όλων μας φωτίζοντας το Δρόμο της αρετής αλληλεγγύης ισότητας και αγάπης. Και πάλη χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντινίδης Ζήσης

Ο Γ. Γραμματέας

Σβάρνας Ευάγγελος


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN τα παραρτήματα του και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εύχονται ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!


Οι Άγιες μέρες του Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίζουν τις καρδιές όλων μας με το φώς της Αγάπης και της Ελπίδας !!

Καλό Πάσχα και Χαρούμενη Ανάσταση !!

Από το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου 


Η Πίστη μας και οι Αξίες μας δυναμώνουν τον αγώνα μας για την Ανάσταση της Πατρίδας μας

Γιώργος Κ. Δακής


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού  Σχολείου Μελίτης σας εύχεται Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Αυτές οι άγιες ημέρες ας γίνουν ευκαιρία να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή και να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τα παιδιά μας.

Θεία φώτιση σε όλους μας, αγάπη στις καρδιές μας, και ουσιαστική επικοινωνία στις οικογένειές μας και στον σύλλογό μας!

Ειρήνη κι Αγάπη σε όλο τον κόσμο!


001 002 003 004 005 006 007 008 009 0010009 αντίγραφο

0011 0012 0013 0014