- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μαζεύει τα «κομμάτια» του ο ΠΑΟ!

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενερμπαχτσέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον

Mετά από την ήττα στο πρώτο ματς της σειράς των προημιτελικών της Ευρωλίγκας και το σπάσιμο της έδρας του από τη Φενερμπαχτσέ την Τρίτη το βράδυ, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες και να πάει στην Τουρκία για το δικό του break. Aυτό θα είναι, λοιπόν, το ματς που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας σήμερα, ενώ υπάρχουν και οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης του Europa League για να ασχοληθούμε περαιτέρω.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος άφησε το ματς με τη Φενερμπαχτσέ στο ημίχρονο, δε θα περίμενε τέτοια εξέλιξη. Και αυτό γιατί, οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος και μέχρι τις αρχές της τρίτης περιόδου έκαναν… πλάκα στους Τούρκους, αποκτώντας διαφορά μέχρι και 16 πόντους. Από εκεί και πέρα όλα χάλασαν, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να παθαίνει ένα βαρβάτο επιθετικό μπλακ άουτ, σημειώντας μόλις από 8 πόντους στα δύο τελευταία δεκάλεπτα. Έτσι, το τελικό 58-71 ήρθε εύκολα για την ομάδα του Ζοτς, ο οποίος πλήγωσε με το… καλημέρα τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Αυτό που ζητείται τώρα είναι ανασυγκρότηση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να αποφύγει η ελληνική ομάδα τα ίδια λάθη και να πάρει τη νίκη που θα της δώσει τουλάχιστον την ηρεμία και την ψυχολογική τόνωση που χρειάζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται ξανά τη Μπασκόνια στη Μόσχα, με τους Ρώσους έστω και δύσκολα να έχουν κάνει το 1-0 στη σειρά και να ψάχνουν ακόμα μία νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο Final 4.

Περνώντας στην «ασπρόμαυρη θεά», βρίσκουμε τους επαναληπτικούς αγώνες για την προημιτελική φάση του Europa League. Bάσει των αποτελεσμάτων των αναμετρήσεων ανοικτούς λογαριασμούς έχουμε στο ζευγάρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άντερλεχτ. Το 1-1 μπορεί να δείχνει πως θα έχουμε ντέρμπι, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πανίσχυροι στο γήπεδό τους φέτος και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καθαρίσουν την πρόκριση. Στα άλλα τρία ματς έχουμε τα ζευγάρια Γκενκ – Θέλτα, Μπεσίκτας – Λυών και Σάλκε – Άγιαξ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.