- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σιγουρεύει το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα, Super League και Primera Division θα μας απασχολήσουν

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο μπάσκετ, όπου η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Eυρωλίγκας ξεκινάει και τα παιχνίδια που θα κρίνουν τις θέσεις της οκτάδας αναμένονται συναρπαστικά. Ο Παναθηναϊκός πάει στην έδρα της Μακάμπι για να πάρει τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση. Στο πρόγραμμα της ημέρας, επίσης, υπάρχει και ποδόσφαιρο, όπου ολοκληρώνονται οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Super League και Primera Division.

Μείνε ενήμερος για τις εξελίξεις στο νόμιμο στοίχημα.

Όπως προείπαμε, η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας έφτασε και όσα παιχνίδια αφορούν ομάδες που μάχονται για την οκτάδα αναμένονται συναρπαστικά. Πρώτο και καλύτερο, εκείνο που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Μακάμπι – Παναθηναϊκός, λοιπόν, με τους «πράσινους» να θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, ώστε να περάσουν στα προημιτελικά και με πλεονέκτημα έδρας, αλλά και με την… αξία τους. Και αυτό το λέμε, γιατί η ομάδα του Πασκουάλ μπορεί να έχει το αβαντάζ στους «8» ακόμα και με ήττα στο Ισραήλ, αρκεί η Μπασκόνια να νικήσει την Ζαλγκίρις εντός έδρας. Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, η ιδανική… αυτόχειρας Φενερμπαχτσέ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, όμως οι τρεις σερί ήττες την έβγαλαν από τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος, ενώ εντελώς αδιάφορο είναι το ματς Μπάμπεργκ – Γαλατασαράι.

Περνώντας στο ποδόσφαιρο και τη Super League, βρίσκουμε δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους «πράσινους» να θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους με άλλη μία νίκη, ύστερα από αυτήν στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Πλέον, το τριφύλλι έχει αποκτήσει σταθερότητα και χαρακτήρα σοβαρής ομάδας, η οποία αγωνίζεται με πλάνο και ξέρει τι θα ζητήσει μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν το… όνειρο, έχοντας σιγουρέψει τη θέση τους στα play off, ενώ υπάρχουν ακόμα αμυδρές ελπίδες ακόμα και για τίτλο. Στο άλλο ματς, ο Πλατανιάς υποδέχεται την ΑΕΚ και εδώ θα δούμε έναν πραγματικό τελικό, αφού όποια ομάδα πάρει το τρίποντο θα κάνει μεγάλο βήμα για την είσοδό της στα play off. H ισοπαλία απλά θα παρατείνει την αγωνία.

Τέλος, στην Primera Division έχουμε τις αναμετρήσεις Εϊμπάρ – Λας Πάλμας και Βαλένθια – Θέλτα, τα οποία ίσως ξεκαθαρίσουν το τοπίο, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.