- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η 1η Off Road εξόρμηση από Θεσσαλονίκη στις Πρέσπες (pics)

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου 2017, διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, από τον Ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 τον γνωστό Δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη και με την συνδρομή των στελεχών του Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος «Prespa Resort & Spa» / «Villa ΠΛΑΤΥθέα» με επικεφαλής τον εκ των συνιδιοκτητών του, γνωστό Οικονομολόγο και φανατικό Φλωρινιώτη, κάτοικο Θεσσαλονίκης, κ. Στράτο Βασιλόπουλο, η «1η Off Road 4×4 Εξόρμηση από την Θεσσαλονίκη στις Πρέσπες»! Το «Ράδιο Φλώρινα» αναμετέδιδε συνεχώς την εκπομπή του Focus FM 103,6 με τα επιτόπια ρεπορτάζ, τις εντυπώσεις των επισκεπτών αλλά και διάφορα χάπενιγκ με διαγωνισμούς και κληρώσεις προς τους συμμετέχοντες.

Το πρωί του Σαββάτου 27/05/2017, ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη για τις Πρέσπες, ένα εντυπωσιακό, «κομβόι» περίπου 80 αυτοκινήτων, από τα οποία περίπου 50 SUV 4×4 (τύπου Τζίπ) στα οποία επέβαιναν περίπου 220 επιβάτες!

Η διαδρομή που ακολούθησε ήταν, Θεσσαλονίκη, Χαλκηδόνα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Άγρας, Άρνισσα, Άγιος Παντελεήμωνας, Αμύνταιο, Κλειδί και στάση Ανασυγκρότησης, στην διασταύρωση της Βεύης!

Στην Διασταύρωση της Βεύης, το κομβόι διαχωρίστηκε στα Δύο, Η πρώτη ομάδα με περίπου 50 SUV 4×4 (τύπου Τζίπ) και η Δεύτερη ομάδα με περίπου 30 Επιβατικά και τζίπ:

Ήταν, ένα μοναδικό διήμερο σ’ έναν τόπο αγαπημένο, πανέμορφο και μοναδικό που η ηρεμία της φύσης σταματά τον χρόνο και λειτουργεί με διαφορετικούς ρυθμούς και άλλες προτεραιότητες.

Ένα διήμερο έντονα φορτισμένο με υπέροχα συναισθήματα, εμπειρίες ξεχωριστές, εικόνες πολύχρωμες και τόσο διαφορετικές , που άγγιξαν τις ψυχές των συμμετεχόντων και σίγουρα άφησε εντυπώσεις και αναμνήσεις υπέροχες . Και είναι αυτές που θα προκαλούν και θα συναινούν ταυτόχρονα στην επόμενη διοργάνωση μιας παρόμοιας φυγής από την καθημερινότητα και μιας ενδόμυχης υπόσχεσης, ότι θα ξαναβρεθούν πάλι κοντά του.

Το σύνολο των επισκεπτών έφυγαν ενθουσιασμένοι, από την οργάνωση, το μαγευτικό περιβάλλον των Πρεσπών και Γενικά της Φλώρινας αλλά και από την μοναδική φιλοξενία και ξενάγηση. Επέστρεψαν στα σπίτια τους, δίνοντας μοναδική υπόσχεση ότι σύντομα θα ξαναέρθουν στην Φλώρινα, με την πρόταση να το επαναλάβουμε, γιατί όχι και να γίνει θεσμός!

Η τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης αυτής η οποία πρόβαλε με μοναδικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό, τρόπο μια άλλη πτυχή του «Τουριστικού Προϊόντος» της Π.Ε. Φλώρινας και ιδιαίτερα των Πρεσπών, επιβάλει να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όσους συνέβαλαν σε αυτό:

Για το Ξενοδοχειακό συγκρότημα

PreSpa Resort & Spa / Villa ΠΛΑΤΥθέα

Ακριβή Σβάρνα

Υπεύθυνη Marketing

agathoto ANABASH-01 ANABASH-02 on road diadromi Thessaloniki-Prespa Resort VARNOUS-KORIFI-PRESPA

ΚΟΝΒΟΙ-BARNOUS ME KORITSIA ΚΟΝΒΟΙ-ΜΠΕΛΑΒΟΝΤΑ 1 ΚΟΝΒΟΙ-ΜΠΕΛΑΒΟΝΤΑ 2 ΚΟΝΒΟΙ-ΜΠΕΛΑΒΟΝΤΑ 3 MESA APO TIS GELADES ΚΟΝΒΟΙ-ΜΠΕΛΑΒΟΝΤΑ 4 MESA APO TIS GELADES

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΜΠΕΛΑ ΒΟΝΤΑ Μνημείο Γυναικών Πυξός Μνημείο σπηλιάς Ζαχαριάδη 4x4 diadromi