- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η παρουσία του Τάσου Χατζηχρήστου στο Rally Greece Offroad (video, pics)

Την 3η θέση στην κατηγορία Τ1 κατέκτησε ο Φλωρινιώτης οδηγός αυτοκινήτων, Τάσος Χατζηχρήστος, στο Rally Greece Offroad, που ολοκληρώθηκε χθες.

Με σύμμαχο του την εμπειρία, ο Τάσος ολοκλήρωσε την απαιτητική προσπάθειά του, καθώς κατάφερε να τερματίσει (σε αντίθεση με πολλούς άλλους οδηγούς), κάτι που ήταν και ο βασικός του στόχος.

Ο Τάσος, με συνοδηγό τον Άγγελο Μπερναλή, τιμήθηκε από τους διοργανωτές για τη γενικότερη συμβολή του στους αγώνες, αλλά και ως πρώτο μακεδονικό πλήρωμα και ως πρώτος τοπικός οδηγός.

Σε δηλώσεις του με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, υπογράμμισε πως το Rally Greece Offroad θα πρέπει να παραμείνει στη Φλώρινα και τα επόμενα χρόνια, και πως ο ίδιος θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο προς αυτόν τον στόχο.

Ευχαρίστησε δε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση, καθώς και την οικογένεια του, αλλά και τους ανθρώπους που τον στήριξαν με κάθε τρόπο, στην προσπάθεια του.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Τάσου Χατζηχρήστου, του συνοδηγού του Άγγελου Μπερναλή και του Νικου Πολυχρονίδη, υπεύθυνου μηχανικού της Chatzichristos Rally Team Florina.

DSC_0680 DSC_0676 DSC_0673 DSC_0589 DSC_0594