- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μήνυμα του βουλευτή Κωνσταντίνου Σέλτσα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς δικαίωση των κόπων τους, να έχουν δύναμη και καλή επιτυχία.

Η γνώση, η επιμονή και η αγωνιστικότητα είναι τα καλύτερα εχέγγυα για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις εξετάσεις. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και στις οικογένειές σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν και δίνουν τον δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία σας.

Αγαπητοί μαθητές, κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών. Η κοινωνία μας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει ανάγκη από νέους και νέες με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά. Καλή σας επιτυχία!

Ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας

Κώστας Σέλτσας