- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Mustarδές… από τη Φλώρινα!

Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου είναι μια νέα, 26 χρονών, με καταγωγή από τη Φλώρινα που έχει σπουδάσει αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός. Και έχει μια μεγάλη αδυναμία. Το φαγητό!

Όπως λέει και η ίδια: «Μου αρέσει το φαγητό. Μου αρέσει το καλό φαγητό. Μου αρέσει το φαγητό της μαμάς, της γιαγιάς. Μου αρέσει το ακριβό φαγητό, αλλά και το φαγητό της καντίνας. Και θέλω να συζητάω για αυτό. Να περιγράφω τις γεύσεις του στους φίλους μου. Να δοκιμάζω νέες ιδέες. Να μαγειρεύω εύκολα φαγητά που αρέσουν σε όλους. Να ταξιδεύω, να δοκιμάζω και να πίνω κρασί».

Όλα αυτά, λοιπόν, μας τα χαρίζει πλέον απλόχερα μέσα από την ιστοσελίδα της Mustarδές! Ένα προσωπικό ημερολόγιο γεύσεων και ταξιδιών, με γνώμονα τη διαφήμιση του νομού μας και των εδεσμάτων μας.

Στη σελίδα θα βρείτε καλό φαγητό, εύκολες και γρήγορες ιδέες, φωτογραφίες γεμάτες χρώματα και αρώματα. Και όλα αυτά φτιαγμένα σε μία πόλη που είναι βουτηγμένη στη γεύση, τη Φλώρινα.

Κι αν ο τίτλος σας φαίνεται περίεργος, έχει την εξήγηση του. Η μουστάρδα είναι το υλικό που η Αλεξάνδρα χρησιμοποιεί κατά κόρον και σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες και αποφάσισε να το τιμήσει δεόντως, με το να αποτελέσει το πρώτο συνθετικό. Όσο για το «δές» είναι πολύ απλό: είναι μια παρότρυνση να μπείτε στη σελίδα και να δείτε όλα όσα μας ετοιμάζει!

Mustarδές λοιπόν από τη Φλώρινα, για όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις του φαγητού και των ταξιδιών!

Απολαύστε γεύσεις και τόπους, εδώ!

mustardes