- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ολοκληρώθηκε το 3ο Brevet Φλώρινας

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το 3ο Brevet Φλώρινας με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Μόδη και με απόσταση 200 χλμ και 1715 μ. συνολικών υψομετρικών.

Η εκκίνηση του 3ου Brevet Φλώρινας έγινε στις 09:00 και οι συμμετέχοντες, αφού ανέβηκαν την Βίγλα, έστριψαν στο 15ο χλμ προς Ακρίτα και από εκεί συνέχισαν προς την Νίκη. Εκεί ήταν και ο πρώτος σταθμός ελέγχου, δίπλα στο ελληνικό τελωνείο.

Συνέχισαν προς Αμύνταιο, έκαναν το γύρο της Βεγορίτιδας και σταμάτησαν στην Άρνισσα, στο 2ο σταθμό ελέγχου. Το επόμενο χωριό ήταν η Περαία, και μετά συνέχισαν προς τα χωριά της Πτολεμαίδας, Πύργους, Μεσόβουνο, Κομνηνά και Ανατολικό.

Φτάνοντας στην Πτολεμαίδα ήταν ο 3ος και τελευταίος σταθμός ελέγχου. Από εκεί συνέχισαν προς Περδίκκα, ανέβηκαν το Κλειδί, και περνώντας έξω από την Βεύη, τερμάτισαν στην Φλώρινα. Οι δύο τελευταίοι ποδηλάτες τερμάτισαν κοντά στο χρονικό όριο των 13:30 ωρών, στις 22:15.

Φέτος φιλοξενήσαμε 62 ποδηλάτες από Αθήνα, Λάρισα, Καρδίτσα, Αλεξάνδρεια, Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Έδεσσα, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Γιαννιτσά, Ν.Πέλλα, Καστοριά, Αμύνταιο, Φλώρινα, Σουηδία και FYROM.

Λόγω ζέστης και εξάντλησης, μερικοί ποδηλάτες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την διαδρομή εντός χρονικού ορίου. Οι τερματίσαντες εντός χρόνου ήταν 56 ποδηλάτες.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρεία All Cycling. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, Ήχος Πασχαλίδης για την διάθεση της μικροφωνικής, το Παρκινγκ Νικήτας για τη διάθεση δωρεάν παρκινγκ στους συμμετέχοντες, τον χορηγό επικοινωνίας Cyclonews για την προβολή της εκδήλωσης και το Φούρνο του Κώστα, για την βοήθεια στο γεύμα του τερματισμού.

Υπεύθυνος Εκδήλωσης

Σπύρος Καρατζούλης

DSC06822