- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ενημερωτική ημερίδα από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Φλώρινας (pics)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων νομού Φλώρινας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ίδρυσή της.

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου Λύγκος παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, πρόεδροι και διοικητικά συμβούλια πρωτοβάθμιων σωματείων και επιχειρηματίες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σάββας Σαπαλίδης, παρουσίασε το έργο αυτών των ετών, τις διεκδικήσεις και τους κοινωνικούς αγώνες. Με την ευκαιρία της νέας εντολής που έλαβε πρόσφατα για συνέχιση της θητείας του, εξήγγειλε τους στόχους και τα σχέδια του για ένα καλύτερο μέλλον για την μικρομεσαία επιχείρηση, τον τόπο και τη χώρα.

Συγκεκριμένα, έγινε ο εκπαιδευτικός απολογισμός της ΟΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ της τελευταίας δεκαετίας και αναπτύχθηκαν τα τρέχοντα και μελλοντικά προγράμματα κατάρτισης που ενδιαφέρουν τους ελευθεροεπαγγελματίες της Φλώρινας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ), εκ μέρους του οποίου μίλησε ο προϊστάμενος Βασίλης Σιομάδης.

DSC_0238 DSC_0239 DSC_0240 DSC_0242 DSC_0243 DSC_0248 DSC_0252 DSC_0254 DSC_0256