- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η Πάολα τραγουδά στη Βεγορίτιδα

Με ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό show θα πέσει η αυλαία των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2017», αλλά και οι φετινές καλοκαιρινές συναυλίες της Πάολα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, αναδυόμενη από τα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας, θα δώσει την τελευταία, αλλά ωραιότερη συναυλία της για το φετινό καλοκαίρι, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας (στο αρχαίο Πάτελι, την Πρωτεύουσα των Πρωτομακεδόνων).

Για τις ανάγκες της συναυλίας στήνεται μέσα στη λίμνη Βεγορίτιδα μια ολοκαίνουργια εξέδρα, πλήρως εναρμονισμένη με το περιβάλλον της περιοχής.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που παρουσίασε η Πάολα στην Αθήνα, το οποίο κοστολογείται 50.000 ευρώ. Για τη συναυλία αυτή όμως, η ίδια δε ζήτησε αμοιβή, παρά μόνο τις αμοιβές των συνεργατών της.

Θα συμμετέχουν 14 μουσικοί και θα ακουστούν όχι μόνο λαϊκά, αλλά και έντεχνα τραγούδια (Χατζηδάκις, Θεοδωράκης), παλιά ρεμπέτικα και λαϊκά και φυσικά οι δικές της επιτυχίες.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα των «Πρεσπών» και διοργανώνεται από τον Μακεδονικό Αγίου Παντελέημονα.

Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ. Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα τόσο στον Άγιο Παντελεήμονα, όσο και τις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ηλεκτρονικά από τη Viva.

paola1