- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η κοινωνική προσφορά του ΤΑΡ προς τον δήμο Αμυνταίου (video)

Την κοινωνική προσφορά του αγωγού ΤΑΡ προς τον δήμο Αμυνταίου παρουσίασαν σήμερα ο δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, υπεύθυνος τοπικών κοινωνιών του ΤΑΡ στη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η δωρεά ποσού 9.166 ευρώ για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και η χορήγηση ενός απορριμματοφόρου 16 κυβικών προς τον δήμο.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης, «η μέχρι τώρα παρουσία του ΤΑΡ συμβάλλει θετικά και ωφελεί οικονομικά την τοπική κοινωνία και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα διαμορφώσουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας».

Ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Γιάννης Νάτσης, υπογράμμισε πως το ποσό της δωρεάς έχει διατεθεί για τρόφιμα και αγορά εξοπλισμού και ευχήθηκε να υπάρξουν και άλλες δωρεές.

Ο αντιδήμαρχος, Απόστολος Θεοδώρου, σημείωσε πως το νέο απορριμματοφόρο θα βοηθήσει στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων, καθιστώντας πιο λειτουργικό τον στόλο του δήμου Αμυνταίου.

Τέλος, ο κ. Γκοσλιόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση της εταιρείας για την ολοκλήρωση της δράσης ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου, ενώ συνεχάρη τον δήμο για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του και παράλληλα ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ένταξη της κατασκευής του αγωγού στην περιοχή ταυτίζεται χρονικά με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που απευθύνονται στις τοπικές κοινωνίες.