- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο προς την καρδιολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Φλώρινας

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ιδιαίτερα στο Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Κλιγκάτση Παντελή καθώς και στους καρδιολόγους κ. Βαλασιάδη Δημήτριο και κ. Νάνη Λυκούργο για την αμέριστη φροντίδα, το ενδιαφέρον και το σεβασμό με τα οποία περιέθαλψαν τη μητέρα μας Τριανταφυλλίδου Καλλιόπη κατά τη διάρκεια της πολυήμερης νοσηλείας της στο Νοσοκομείο. Είναι άριστοι γνώστες της επιστήμης τους και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δύσκολα θα μπορούσαμε μέσα σε λίγες προτάσεις να εκφράσουμε τα θετικά αισθήματα όλων μας, αφού γιατροί σαν τους ανωτέρω αποτελούν στυλοβάτες για το Νοσοκομείο της τοπικής μας κοινωνίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που με ιδιαίτερη στοργή και άριστη συμπεριφορά συμπαραστάθηκαν τόσο στη μητέρα μας όσο και σε εμάς, τα παιδιά της. Δεν παραλείπουμε ακόμη και το βοηθητικό προσωπικό που με πολύ καλοσύνη και προθυμία επιτέλεσαν το έργο τους.

Η ανιδιοτελής προσφορά όλων των ανωτέρω, το κουράγιο που μας έδιναν και ο αλτρουισμός ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ήδη σκληρά εργαζόμενους στο Νοσοκομείου Φλώρινας.

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλίδης Γεώργιος

Τριανταφυλλίδου Ελένη