- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήριο του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας «Άγιος Γεώργιος»

Το τριήμερο 21-22-23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα για 5η χρονιά η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Με σύμμαχο τον καιρό η συγκέντρωση διεξήχθη ομαλά και πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του, δίνοντας μας ιδιαίτερη χαρά καθώς κάθε χρόνο η προσέλευση είναι ολοένα και μεγαλύτερη.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Καταρχήν, τους συνδιοργανωτές μας τον Δήμο Φλώρινας και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας καθώς και τους υπαλλήλους της στην Καθαριότητα, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Εταιρεία Τουρισμού Περιφέρεις Δυτικής Μακεδονίας, Τα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας αλλά και τον χορηγό μας, την εταιρία MΟMPSO.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας αλλά και την τροχαία Φλώρινας και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ. Γκίνη Δημήτριο, για την άριστη συνεργασία.

Την ΔΕΘ και κυρίως τον Δ/ντη κ. Βασίλειο Σπύρου για την διάθεση των Μποχ.

Όλα τα ΜΜΕ που είναι πάντα δίπλα μας και προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις μας.

Επίσης, τους Ιππικούς Συλλόγους και φίλους που ήρθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας όπως τον Βόλο, την Νάουσα, την Αιανή Κοζάνης, την Καρδίτσα, τον Σοχό, τα Γιαννιτσά, την Ναύπακτο, το Αγρίνιο την Ξάνθη τα Τρίκαλα την Λάρισα, τον Τύρναβο, την Νιγρίτα, το Κιλκίς την Πτολεμαΐδα την Κοζάνη την Έδεσα την Καστοριά την Σιάτιστα
και

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που αψηφώντας την απόσταση, μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στην πόλη μας ένα μοναδικό σόου αλόγων, από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως οι Γκοσδής, Σταυρόπουλος, Ανδαλερ, Γράβαλος, Γεωργακοπουλος, Δημητρίου, Βεργης, Μπιτσιουνη, Γεροβασιλειου.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά ήταν να έχουμε στην παρουσίαση τόσο της επίδειξης όσο και της παρέλασης στους δρόμους της πόλης, την μια και μοναδική την Πρόεδρο των Προέδρων Αλεξάνδρα Αλτουνη από την Ανδραβίδα.

Τις φωτογράφους ΜΕΜΗ και ΑΘΑΝΑΣΙΑ που μας χάρισαν και αποτύπωσαν τις ωραίες στιγμές του τριημέρου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και μέλη του Ιππικού Συλλόγου Φλώρινας και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά ηλικίας από 10 ετών μέχρι 30 που εργάστηκαν πολλές μέρες πριν αλλά και μετά την εκδήλωση και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που ‘αγκαλιασαν’ για μια ακόμα χρονιά το εγχείρημα αυτό δίνοντας ραντεβού την επόμενη χρονιά για μια ακόμα πιο επιτυχημένη και άρτια εκδήλωση.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σ’ αυτούς που προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση μας για τις έγκαιρες καταγγελίες που μας έκαναν στις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να προλάβουμε να διορθώσουμε έστω και τις λιγοστές παρατυπίες για την διοργάνωση και τους τονίζουμε ότι οι σύλλογοι ενώνουν και στην επομένη εκδήλωση μας τους θέλουμε δίπλα μας.

Για τον Ιππικό Σύλλογο Φλώρινας
Ιορδανίδης Νικόλαος