- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας να εκφράσω θερμές συγχαρητήριες ευχές στις νέες και στους νέους του Νομού  μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές επιλογής τους και να πραγματοποιήσουν έτσι τους στόχους και τα όνειρά τους, μετά από προσπάθειες και κόπους χρόνων. Ελπίζουμε να αποκτήσουν στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή γερά εφόδια για να οικοδομήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους αυτή τη δύσκολη χρονιά και εύχομαι πάντα να στέκονται  αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που κατόρθωσαν να σταθούν δίπλα στους μαθητές τους με αφοσίωση και αγάπη, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν στην άσκηση του διδακτικού τους έργου.

Για όλους εκείνους που δεν πέτυχαν αυτό που επιθυμούσαν, να θυμούνται ότι η ζωή είναι πάντα μπροστά τους και  με  εφόδια τα νιάτα τους και τη δύναμη της θέλησης να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

 

Ο Διευθυντής

Ιωάννου Παύλος