- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα

Αγαπητοί/ές Διευθυντές/ντριες,

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/ισσες Εκπαιδευτικοί,

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2017-2018, σας ευχόμαστε ολόψυχα μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά, αποδοτική και καρποφόρα! Να έχουμε δύναμη και αισιοδοξία ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο δύσκολο έργο μας! Με την καλή συνεργασία και την τακτική επικοινωνία μας θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και τη φετινή σχολική χρονιά, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας μας!

Σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Ημερίδα για τον Προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού Έργου των Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και τους στόχους της νέας σχολικής χρονιάς, με τίτλο:

 

«Συνεργασία, Οργάνωση και Προγραμματισμός

ως προϋποθέσεις επιτυχίας του εκπαιδευτικού έργου»

 

που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με προσκεκλημένο εισηγητή τον κ. Γεώργιο Ιορδανίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας Π.Δ.Μ.

Η Ημερίδα έχει ως σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους.

Η επιμορφωτική Ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα 09.00 πμ. ως 13.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

9.00 – 9.30 πμ. Έναρξη – Χαιρετισμός Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης   Π.Ε., Ιωάννη Σούλιου

9.30 – 10.00 πμ. «Τα ηγετικά χαρακτηριστικά του/της διευθυντή/ντριας ως δικλείδες επιτυχούς συνεργασίας με το σύλλογο διδασκόντων», Γεώργιος Ιορδανίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. Φλώρινας Π.Δ.Μ. (Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης)
10.00 – 10.30 πμ. Διάλογος και τοποθετήσεις Διευθυντών Σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών

10.30 – 11.00 «Διοικητικές οδηγίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Νέο Π.Δ. 79/2017. Κατάρτιση ωρολογίου προγράμματος», Κίμων Σαββάκης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

11.00 – 11.30 πμ. Διάλογος και τοποθετήσεις Διευθυντών Σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών

11.30 – 12.00 πμ. Διάλειμμα

12.00 – 13.00 μμ. «Προτάσεις για προγράμματα και σχέδια εργασίας για την νέα σχολική χρονιά 2017-2018», Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος

13.00 – 13.30 μμ. Διάλογος και τοποθετήσεις Διευθυντών και εκπαιδευτικών

13.30  Λήξη Ημερίδας

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης

 

Ο Διευθυντής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

 

 

Η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας

 

Ιωάννης Σούλιος Κίμων Σαββάκης Όλγα Μούσιου Μυλωνά

 

Dargelas 5 Αφίσα Ημερίδας 4-9-2017 - 1