- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΕΥ Φλώρινας για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Οι κινητοποιήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 9 Σεπτέμβρη 2017, πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας αγωνιστικής πορείας των συνδικάτων, με στόχο αφενός μεν την απόκρουση της νέας μνημονιακής κυβερνητικής επίθεσης, αφετέρου δε την ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ώστε να είναι ικανό να εμπνεύσει όλους τους εργαζόμενους στον αγώνα υπεράσπισης και διεύρυνσης των δικαιωμάτων και ανατροπής των μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας και των ιδιωτικοποιήσεων και να συμβάλλει στην πάλη για την απαλλαγή της χώρας μας από τα μνημόνια και τη διεθνή καπιταλιστική επιτροπεία.

Έχει αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να καλύψει το κόστος των λεωφορείων για τη μετακίνηση των διαδηλωτών σύμφωνα με την οργανωτική εγκύκλιο 330/2017 .

Καλούνται τα Πρωτοβάθμια Σωματεία όπως ενημερώσουν τους εκπροσώπους του Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ κ. Τσούλη Θωμά στο τηλ. 6977750308 και κ. Νεοκαζιώτη Μαρία στο τηλ. 6937440456 για τον αριθμό των μελών τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη  Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, ώρα 6:00μμ στο άγαλμα Βενιζέλου καθώς και τα ονόματα αυτών έως την Πέμπτη 07-09-2017 και ώρα 20:00.

Τα λεωφορεία  θα αναχωρήσουν στις 14:00 το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου μπροστά  από το ΚΤΕΛ Φλώρινας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ