- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μακεδονικός Βεύης: Περαστικά Παύλε!

Keep Calm and Γυφτόπουλος return

Περιμένοντας να πέσει ο κουρνιαχτός και ως που να συνειδητοποιήσουμε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Παύλος, έγινε χθες το μεσημέρι η επέμβαση και όπως αποδείχτηκε κατά τη διάρκεια αυτής η ζημιά που τελικά υπολόγιζαν οι γιατροί είναι μικρότερης έκτασης και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Παύλος είναι ένα σίδερο που δεν λυγίζει εύκολα και θα είναι σύντομα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ κοντά μας να επιδεικνύει το ταλέντο του  σε αυτούς που τον γνωρίζουν και να διδάσκει  το ταλέντο του στους λιλιπούτειους που ξεκινούν το άθλημα.

Εμείς σαν άνθρωποι πάνω απ’ όλα και ύστερα σαν Δ.Σ του Μακεδονικού Βεύης του ευχόμαστε περαστικά και να επιστρέψει σιδερένιος στην καθημερινή του ζωή. Το αυτό εύχονται και οι συμπαίκτες του και έδωσαν μια υπόσχεση εφόσον είναι μια οικογένεια θα δώσουν όλη τους την δύναμη και  από αγώνα σε αγώνα εφόσον είναι αυτό δυνατό να του αφιερώνουν τις νίκες.

Γιατί ο Μακεδονικός πρώτα είναι οικογένεια και μετά ομάδα..!

Περαστικά Παύλε..!

Εκ μέρους του Παύλου να εκφράσουμε και τις θερμές ευχαριστίες προς τα άλλα σωματεία και όλο τον κόσμο που έσπευσαν να εκφράσουν τις ευχές τους και το ενδιαφέρον τους.

Με τιμή

Το Δ.Σ.