- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μέχρι το τέλος του 2018 η δημοπράτηση του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού (video)

Σύσκεψη με κύριο θέμα τον κάθετο άξονα της Εγνατίας, αλλά και όλα τα έργα της Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Στ. Μπίρου, παρουσία του ιδίου, του περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, του προέδρου και στελεχών της Εγνατία Οδός Α.Ε και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας.

Όπως τόνισε ο κ. Μπίρος, «η Εγνατία Οδός θα έχει έτοιμες τις μελέτες το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να εντάξουμε αυτό το έργο… Θεωρούμε ότι μετά τη συνάντηση αυτή θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός», Απόστολος Αντωνιούδης, σημείωσε πως στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι μελέτες μέχρι τον Απρίλιο, έτσι ώστε να γίνει η δημοπράτηση εντός του 2018. «Θεωρούμε ότι είναι το πιο σημαντικό έργο που γίνεται στη Δυτική Μακεδονία και πιστεύω να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του» πρόσθεσε.

Ο περιφερειάρχης, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε στις δηλώσεις του πως «θα τα καταφέρουμε να προλάβουμε τα χρονοδιαγράμματα και μέχρι τέλος του 2018 να δημοπρατήσουμε αυτό το έργο, το οποίο θα φέρει εκεί που πρέπει τη Φλώρινα».

22050780_509222426106129_1559282530_o