- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Η απάντηση Μπίρου σε Ζεμπιλιάδου για την «Αγία Όλγα» (video)

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξη τύπου η επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα», Γεωργία Ζεμπιλιάδου, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, αναφορικά με την απευθείας ανάθεση του έργου επισκευής του κτιρίου Παιδόπολης «Αγία Όλγα».

Ο κ. Μπίρος τόνισε πως τα πάντα έχουν γίνει νόμιμα και πως γι’ αυτό υπάρχει και ομόφωνη απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές εγκρίσεις από όλα τα αρμόδια όργανα.

Επιπρόσθετα, ισχυρίστηκε πως εδώ και 11 χρόνια δεν έγινε καμία παρέμβαση στο συγκεκριμένο κτίριο, παρά μόνο από την παρούσα περιφερειακή αρχή.

Τέλος, ανέφερε πως η κα Ζεμπιλιάδου πολεμάει να μην γίνει τίποτα στη Φλώρινα και ειδικά στο Πανεπιστήμιο. «Είναι τυχαίο που επί διαχείρισης της κας Ζεμπιλιάδου δεν είχε εγκριθεί ούτε το ρυμοτομικό του Πανεπιστημίου, ούτερ τίποτα άλλο, ακριβώς για να γίνει η πανεπιστημιούπολη στην Κοζάνη και να μείνει απ’ έξω η Φλώρινα;» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως θα εξετάσει και την πιθανότητα να προσφύγει ακόμα και νομικά εναντίον της για ηθική βλάβη.