- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστίες του συλλόγου διδασκόντων του δημοτικού σχολείου Αετού

Στο 6/θεσιο δημοτικό σχολείο Αετού, χθες Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα κυκλοφοριακής αγωγής με θέμα «Κυκλοφορώ στο δρόμο με ασφάλεια» που συνδιοργάνωσε η σχολική σύμβουλος 2ης Ε.Π. Φλώρινας, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου και το τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμυνταίου, στα πλαίσια του προγραμματισμού δράσεων που υλοποιούνται στη σχολική μονάδα.

Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν μεγάλο από την παρακολούθηση προβολής σχετικού βίντεο με τους κανόνες τήρησης και εφαρμογής του Κ.Ο.Κ.

Η ενημέρωση έγινε από την κ. Ελένη Κωστογλούδη αρχιυπαστυνόμο  και τον κ. Μιχαήλ Γιώβη αρχιφύλακα της αστυνομικής διεύθυνσης του τμήματος τροχαίας Αμύνταιου.

Ακολούθησε συζήτηση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. Τέθηκαν ερωτήσεις  κατανόησης σχετικά με τον Κ.Ο.Κ. και τα σήματα ρύθμισης κυκλοφορίας αυτοκίνητων και πεζών.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην δ/νση του Α.Τ. Αμυνταίου και τους εκπροσώπους του τμήματος τροχαίας για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν για την ενημέρωση.

Με τιμή

Ο σύλλογος διδασκόντων του 6/θεσιου δημοτικού σχολείου Αετού

DSCF1326 DSCF1336 DSCF1338