- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Σε Αρμενοχώρι και Μελίτη συνεχίζονται σήμερα οι ενημερώσεις για την άνοια και τη νόσο Alzheimer από το νοσοκομείο Φλώρινας

Στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ¨ΗΠΙΟΝΗ¨ του Υπουργείου Υγείας, έχει αναλάβει το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας με την βοήθεια του Δήμου Φλώρινας να πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών του Νομού μας.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Φλώρινας, την ευθύνη και εποπτεία της διεύθυνσης της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αλεξάνδρας Μαλάμα και η ομάδα επιστημόνων θα απαρτίζεται από την Κοϊμτσίδου Άννα, Ψυχολόγο, Μαρία Μαρούλη, Κοινωνικό Λειτουργό, Νεκτάριο Βαμβακούση, Νοσηλευτή, Μαγδαληνή Ευαγγέλου και Μαριάννα Νικολαΐδου, Επισκέπτριες Υγείας και Ευφροσύνη Δράγου, Φυσικοθεραπεύτρια.

Την Παρασκευή 17/11/2017 στην κοινότητα Αρμενοχωρίου στις 18:00 ο Νεκτάριος Βαμβακούσης, η Μαριάννα Νικολαΐδου και η Μαρία Μαρούλη θα σας ενημερώσουν αλλά και θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Την Παρασκευή 17/11/2017 στην κοινότητα Μελίτης στις 18:00 η Άννα Κοϊμτσίδου, η Μαγδαληνή Ευαγγέλου και η Ευφροσύνη Δράγου θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer, μετά την σύντομη σχετική παρουσίαση που θα κάνουν.

armenoxori

meliti