- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Στάση εργασίας στις δασικές υπηρεσίες

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΟΣΕΑΔΕ σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει στάση εργασίας την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 από τις 12:00 έως το πέρας της εργασίας, στις δασικές υπηρεσίες όλης της χώρας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την υπερβολική καθυστέρηση εξόφλησης των δεδουλευμένων τους (υπερωριακή απασχόληση) των ετών 2015 & 2016, με ταυτόχρονη παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠ.ΕΝ. στις 13:00 την ίδια ημέρα, απαιτώντας άμεσα λύση.

Ο Σύλλογός μας στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων δασικών συμμετέχει στη στάση εργασίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις δασικές υπηρεσίες να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό που δεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όσο καθυστερεί η εξόφληση των δεδουλευμένων σας, τόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής τους. Η δυναμική συμμετοχή σας στη στάση εργασίας είναι το μόνο μέσο πίεσης προκειμένου να απαιτήσουμε την άμεση λύση.

Όλοι μαζί στη στάση εργασίας την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 από 12:00 ως το πέρας της βάρδιας και παράσταση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτήριο της Απ.Δ.Ηπ.-Δ.Μ. (Βορ. Ηπείρου 20) στις 13:00 την ίδια ημέρα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Μαυράκος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Χάιτας