- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συλλαλητήριο στη Φλώρινα ενάντια στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ αποφάσισε το Συντονιστικό Όργανο (video, pics)

Η σύσταση κοινού Συντονιστικού Οργάνου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, οι δήμαρχοι των ενεργειακών δήμων και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποφασίστηκε στη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην πόλη της Φλώρινας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου (ημέρα προστάτιδας των λιγνιτωρύχων) και αντίστοιχο συλλαλητήριο στην πόλη της Μεγαλόπολης, σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.

Επίσης, θα αποσταλεί επιστολή, με αποδέκτες το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπου θα αποτυπώνεται και θα τεκμηριώνεται η κάθετη αντίθεση στο εγχείρημα πώλησης του στρατηγικού στόλου της ΔΕΗ.

Τέλος, θα λάβουν χώρα δυναμικές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις, τον χαρακτήρα και τον χρόνο των οποίων θα σχεδιάζει και θα δρομολογεί η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα σωματεία μέλη της.

Δείτε στο παρακάτω video, διάρκειας άνω των δύο ωρών, το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης και τις τοποθετήσεις όλων των φορέων.

DSC_0354 DSC_0356 DSC_0357 DSC_0368 DSC_0370 DSC_0378 DSC_0383