- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις από το νοσοκομείο Φλώρινας για την άνοια και τη νόσο Alzheimer

Στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – ¨ΗΠΙΟΝΗ¨  του Υπουργείου Υγείας, έχει αναλάβει το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας με την βοήθεια του Δήμου Φλώρινας να πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών του Νομού μας.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Φλώρινας, την ευθύνη και εποπτεία της διεύθυνσης της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αλεξάνδρας Μαλάμα και η ομάδα επιστημόνων θα  απαρτίζεται από την Κοϊμτσίδου Άννα, Ψυχολόγο, Μαρία Μαρούλη, Κοινωνικό Λειτουργό, Νεκτάριο Βαμβακούση, Νοσηλευτή, Μαγδαληνή Ευαγγέλου και Μαριάννα Νικολαΐδου, Επισκέπτριες Υγείας και Ευφροσύνη Δράγου, Φυσικοθεραπεύτρια.

Την Παρασκευή 17/11/2017 στην κοινότητα Αρμενοχωρίου στις 18:00  ο Νεκτάριος Βαμβακούσης, η Μαριάννα Νικολαΐδου και η Μαρία Μαρούλη θα σας ενημερώσουν αλλά και θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Την Παρασκευή 17/11/2017 στην κοινότητα Μελίτης στις 18:00  η Άννα Κοϊμτσίδου, η Μαγδαληνή Ευαγγέλου και η Ευφροσύνη Δράγου  θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer, μετά την σύντομη σχετική παρουσίαση που θα κάνουν.

Την Παρασκευή 24/11/2017 στην κοινότητα Κολχικής στις 18:00 η Άννα Κοϊμτσίδου, η Μαγδαληνή Ευαγγέλου και η Ευφροσύνη Δράγου  θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer, μετά την σύντομη σχετική παρουσίαση που θα κάνουν.

armenoxori kolxiki meliti