- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ξεκινούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη νόσο Alzheimer και την άνοια

Στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – «ΗΠΙΟΝΗ» του Υπουργείου Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας με τη βοήθεια του δήμου Φλώρινας έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών του νομού μας.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Φλώρινας, την ευθύνη και εποπτεία της διεύθυνσης της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αλεξάνδρα Μαλάμα και η ομάδα επιστημόνων θα απαρτίζεται από την Κοϊμτσίδου Άννα, Ψυχολόγο, Μαρία Μαρούλη, Κοινωνική Λειτουργό, Νεκτάριο Βαμβακούση, Νοσηλευτή, Μαγδαληνή Ευαγγέλου και Μαριάννα Νικολαΐδου, Επισκέπτριες Υγείας, Ευφροσύνη Δράγου, Φυσικοθεραπεύτρια.

Την Παρασκευή 03/11/2017 στην κοινότητα Αμμοχωρίου στις 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ο Νεκτάριος Βαμβακούσης, η Μαριάννα Νικολαΐδου και η Μαρία Μαρούλη θα σας ενημερώσουν αλλά και θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Την Παρασκευή 03/11/2017 στην κοινότητα Κάτω Κλεινών στις 19:00 στο Σπίτι του Παιδιού η Άννα Κοϊμτσίδου, η Μαγδαληνή Ευαγγέλου και η Ευφροσύνη Δράγου θα προσπαθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες σας, που αφορούν στην Άνοια και τη νόσο Alzheimer, μετά την σύντομη σχετική παρουσίαση που θα κάνουν.