- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Με δικά τους χρήματα πληρώνουν την αγορά πετρελαίου για τη θέρμανση των υπηρεσιών οι αστυνομικοί της Φλώρινας

Οι Αστυνομικοί της ακριτικής Φλώρινας επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους για την καταπολέμηση του εγκλήματος και «φυλάγουν Θερμοπύλες» όπως έχει επισημανθεί από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας σε πρόσφατες επισκέψεις τους. Δυστυχώς όμως, αυτή η αναγνώριση παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο, αφού πέρα από τις μειώσεις των μισθών με το νέο μισθολόγιο, πέρα από το γεγονός πως η Φλώρινα δεν θεωρείται παραμεθόριος περιοχή αν και συνορεύει με δυο χώρες υψηλού κινδύνου και οι Αστυνομικοί δε λαμβάνουν το σχετικό επίδομα, η Κυβέρνηση προσφέρει κι άλλο «δώρο» για τους Αστυνομικούς της Φλώρινας για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

Με θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -10ο C, η Πολιτεία δε φρόντισε ακόμη να προμηθεύσει με πετρέλαιο θέρμανσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι συνάδελφοι, προκειμένου να μην παγώσουν αυτοί και οι κρατούμενοι, να πληρώσουν με δικά τους χρήματα την αγορά πετρελαίου για τη θέρμανση των Υπηρεσιών τους.

Ως πότε θα συνεχίσει να λειτουργεί η Ελληνική Αστυνομία στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο του προσωπικού της;

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής