- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου βράβευσε ο δήμος Αμυνταίου (video)

Τους μαθητές  από  τα σχολεία του Δήμου που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αμυνταίου, βράβευσε ο Δήμος Αμυνταίου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές, τόνισε μεταξύ άλλων: «Να επιστρέψετε όλοι εδώ, γεμάτοι εμπειρίες και διάθεση για προσφορά στη τοπική κοινωνία, σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία». Συνεχάρη τους γονείς και εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ επέδωσε τα εύσημα στους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν, οι βουλευτές Φλώρινας Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος και Μεταφορών, Κώστας Γέρου, ενώ την απόφαση και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της τιμητικής αυτής εκδήλωσης, ανέγνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Κώστας Μωυσιάδης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου και ένας εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Γιώργος Τρυφωνόπουλος, αναφέρθηκε στο ρόλο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τις αξίες του εθελοντισμού, ευχαριστώντας παράλληλα τους μαθητές και γονείς που στηρίζουν τη λειτουργία του, καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και εθελοντών εκπαιδευτικών.

Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr