- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Μακεδ-ονομα-χική σαλάτα

imageτου Παντελή Μιντεκίδη

1. Είναι πλέον γνωστόν τοις πάσι ότι η Νεοελληνική Άρχουσα Τάξη συνιστά μία μαφιόζικη κάστα οικονομικών, πολιτικών, πολιτειακών, συνδικαλιστικών, θρησκευτικών, πανεπιστημιακών και ανωτεροκρατικών διαχειριστών, εκφραστών και εκπροσώπων συμφερόντων, διαχρονικών δοσίλογων κάθε κατακτητού της χώρας, όπως των Ρωμαίων (εξ’ ου και ρωμιοί), των Οθωμανών, των Γερμανών, των Αγγλοαμερικάνων και σήμερα των Ευρωπαίων Νεοαποικιοκρατών.

Αυτή η κάστα, απολειφάδι των Οθωμανών, εδώ και διακόσια χρόνια λεηλατεί χώρα και λαό και ταυτοχρόνως ξεπουλάει πατρίδα και έθνος, προκειμένου να μπορεί να συντηρείται και να αναπαράγεται, επιδεικνύοντας την μέγιστη απέχθεια και αντίσταση σε οποιασδήποτε μορφής αστικοτεχνολογικού εκσυγχρονισμού της χώρας, κοντολογίς, καταμαχόμενη κάθε σύγχρονη καπιταλιστική-βιομηχανική ανάπτυξη του τόπου.
Διότι, η εν λόγω νεοελληνική άρχουσα κάστα, δεν είναι απλά και μόνον αντικομουνιστική, κατά τον τρόπο μιας «αξιοπρεπούς» (ιμπεριαλιστικής είτε υποτελούς) αστικής τάξεως. Είναι, επιπλέον, αντικαπιταλιστική (με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είναι και η «Αριστερά» μας) και κατά συνέπεια, αντιπαραγωγική και αντιαναπτυξιακή, πράγμα που σημαίνει ότι αφού δεν εκπλήρωσε μέχρι τούδε τα καθήκοντα καπιταλιστικής ανάπτυξης της χώρας, αυτά μετετέθησαν απαρχής στα χέρια αλλότριων λαϊκοταξικών δυνάμεων, στα πλαίσια μιας επαναστατικής λαοκρατικής δημοκρατίας, παρόμοια με αυτήν που περιγράφθηκε στο πρόγραμμα του ΕΑΜ.

Ένα πρόσφατο εργαλειακό απόκτημα αυτής της κάστα είναι και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτιζόμενο από αριστερούς ευρωδοσίλογους εκπροσώπους του «διεθνιστικού»-κοσμοπολίτικου φασισμού νέου τύπου. Αυτοί δεν είναι απλώς εθνοπροδότες όπως οι δεξιο-πασόκ προκάτοχοί τους. Αυτοί είναι κάτι πολύ-πολύ πιο σύνθετο! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, επιπλέον, και κοινωνικοταξικών προδοτών. Οι άλλοι δεν πρόδωσαν τις κοινωνικές δυνάμεις που τους ανέδειξαν και τους στηρίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τις πρόδωσε, και εξ αυτού του λόγου είναι ένα διπλά προδοτικό κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταυτοχρόνως και κόμμα εθνικών προδοτών και κόμμα κοινονικοταξικών προδοτών. Η παγκόσμια ιστορία μετά δυσκολίας θα είχε να επιδείξει κάποια παρόμοια παραδείγματα τέτοιου θανάσιμου συνδυασμού προδοσιών.

Παράλληλα, στα μέτρα της η κάστα έχει διαμορφώσει και ένα λαΐδιον, άθλιων εθελόδουλων φιλοτομαριστών, περιφερόμενων πεπτικών σωλήνων κατάπληρων ελπίδας πως ο ορθόδοξος θεός της Ελλάδος κάποτε θα τους λυπηθεί…

2. Ακόμη από την εποχή του πατρός Μητσοτάκη η άρχουσα κάστα είχε ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία, για δικούς της γεωοικονομικούς λόγους, και όχι ένεκα συσχετισμού δυνάμεων αναμεταξύ των δύο χωρών. Μάλιστα, ενώ το Ελληνικό λόμπι της Αμερικής είχε λαδώσει τον πρόεδρο Κλίντον, ώστε η Αμερική να μην δεχτεί την ύπαρξη του όρου Μακεδονία, ούτε καν στην προσωρινή ονομασία, αίφνης, εμφανίζονται στον ΟΗΕ Μητσοτάκης και Γκλιγκόροφ αναγγέλλοντας ότι τα βρήκαν στην προσωρινή ονομασία, ότι αμφότεροι επιθυμούν την ονομασία FYROM, αφήνοντας άναυδους και το Ελληνικό λόμπι και τον πρόεδρο Κλίντον. (Για την ιστορία, ο Κλίντον ουδέποτε επέστρεψε τα «δώρα» στο Ελληνικό λόμπι.)

Σαν μία γυνή ανεγγίχτου παρθενίας, ο υιός Μητσοτάκης, σήμερα, εμφανίζεται να έχει λησμονήσει όλα όσα διέπραξε ο πατέρας του εκείνη την δραματική εποχή και ομιλεί για δεδηλωμένη και άρες μάρες, ταυτοχρόνως, απαγορεύοντας στα στελέχη να λάβουν μέρος σε λαϊκές διαμαρτυρίες κατά του οριστικού ξεπουλήματος!

3. Το ζήτημα πλέον έχει κλείσει. Η γλώσσα θα λέγεται Σλαβομακεδονική. Ήδη ο Google, από χθές μέχρι σήμερα έχει αλλάξει στο μεταφραστικό του πρόγραμμα τον όρο Μακεδονική σε Σλαβομακεδονική. Ένας όρος που ίσως κατά το συνθετικό «σλάβο» να είναι μερικώς αληθής, αλλά είναι απολύτως ψευδής κατά το συνθετικό «μακεδονική». Ανάλογοι, αλλά εντελώς ανυπόστατοι και ιστορικώς και λογικώς είναι και οι υπό διαπραγμάτευση όροι για τις άλλες οντότητες.

4. Φυσικά, ως Έλληνες, αλλά και ως επιστήμονες, οι συναγωνιστές μου και εγώ, υπερασπιζόμενοι τα λαϊκοταξικά-εθνικά συμφέροντα της χώρας μας -ευρισκόμενα σε ιστορικώς αδιάλειπτη και σφοδρή σύγκρουση με τα συμφέροντα της Νεοελληνικής Άρχουσας Κάστας- ουδέποτε θα συναινούσαμε ή θα συναινέσουμε στην δωρεά του ονόματος «Μακεδονία» ή οποιασδήποτε παραλλαγής του προς την άρχουσα τάξη της γείτονος χώρας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι νεοέλληνες συμπατριώτες μας διατελούσι καθεύδοντες… είκοσι χιλιάδες λεύγες υπό το χώμα. Άλλοι πάλι σπεύδουν να συνταχθούν με τους εν χρω κεκαρμένους, άλλοι με τα πεποιημένα κόμματα καθορισμένου σκοπού κ.ο.κ.

Πώς να δράσεις ερήμην μίας έστω και στοιχειωδώς κοινής βουλήσεως!

5. Μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου (η δολοφονική χείρ του Χάροντος, γάρ…), η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος απέμεινε ουσιαστικώς ακέφαλη, άμα τε και ξεροκέφαλη. Από «λαϊκή» δύναμη -όσο αντιδραστική και αν είναι μία εκκλησία και ένας κλήρος- μετατράπηκε σε ένα ψευδοορθόδοξο κονκλάβιο προσομοιάζον περισσότερο προς ιδιοκτήτη ρεστοράν λαθρομεταναστών, παρά προς πνευματική ηγεσία ορθόδοξων εκκλησιαζομένων. Προσφάτως, μάλιστα, ο επίμωμος ανήρ έχει στραφεί και κατά των μαζικών εκδηλώσεων για την υπεράσπιση του ονόματος Μακεδονία.

Λύκοι για τον λαό και την πατρίδα, με προβιά αμνού!

Πάντως ουδέποτε παραλείπουν τον αγιασμό των πισινών και των τζακούζι των βορείων προαστίων… Βεβαίως, είναι γνωστόν τοις πάσι ότι η πλειονότης των καλικατζάρων εγκαταβιεί εις τους μπιντέδες και τας λεκάνας.

6. Θα μπορούσε οι άνθρωποι που συγκροτούν την Νεοελληνική Άρχουσα Κάστα να είναι μόνον εθνοπροδότες, χωρίς να είναι ταυτοχρόνως και ηλίθιοι, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Δυστυχώς, στην χώρα όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, συμβαίνουν αμφότερα: Οι εκφραστές, οι διαχειριστές και οι εκπρόσωποι αυτής της τάξεως είναι και εθνοπροδότες και ηλίθιοι.

Ωστόσο, προκειμένου για το καλό της πατρίδος, και δεδομένου ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι καταφανώς ηλίθιοι, θα κάνουμε μία απόπειρα μήπως και περισώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί, παρά την καταστατική διαφωνία μας με αυτό που θα τους προτείνουμε παρακάτω.

Διαλεκτικώς σκεπτόμενοι, θα πρέπει να αναζητήσουμε μία ονομασία η οποία να πληροί τις κάτωθι προδιαγραφές (δεδομένου ότι η γραικύλικη άρχουσα τάξη των Αθηνών έχει ήδη ξεπουλήσει τον όρο Μακεδονία και έχει ήδη κάνει το απαραίτητο μασάζ στο λαΐδιόν της).

7. Λοιπόν, αναζητούμε ονομασία η οποία να εκπληρώνει τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  1. Να μετατρέπει το πρόβλημά μας σε πρόβλημά τους (εννοώ σε πρόβλημα των ιμπεριαλιστών νονών).
  2. Να οδηγεί σε εσωτερικές έριδες στα Σκόπια.
  3. Να οδηγεί σε ανταγωνισμούς στις Βαλκανικές χώρες και να οξύνει την ταξική και διεθνική πάλη (μεταξύ των αρχουσών τάξεων) αλλά και ταυτοχρόνως να ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στους λαούς και τις προοδευτικές δυνάμεις των Βαλκανίων.
  4. Να είναι αποδεκτή και να κολακεύει μάλιστα τους Σκοπιανούς.
  5. Να μετατοπίζει την έμφαση από το «Μακεδονία» σε κάτι εντελώς διάφορο (που να είναι προσφιλές προς εμάς …)
  6. Να κρατάει ανοιχτές γέφυρες μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας.
  7. Να είναι ορθός γεωγραφικός προσδιορισμός, αφήνοντας ανοιχτές τις ιστορικές παρακαταθήκες…
  8. Να είναι όχι υπερβολικά εσφαλμένος ως γλωσσικός προσδιορισμός.
  9. Να μην προσκρούει βάναυσα στην ιστορία και την λογική.
  10. Να είναι πολύ κοντά σε αυτό που ήδη είναι η επίσημη ονομασία τους.
  11. Να είναι καταπόσιμο και εύπεπτο από το άθλιον βαλκανικόν νεοελληνικόν λαΐδιον.
  12. Η αναφορά στον σλαβικό χαρακτήρα αυτού του κατ’ ευφημισμόν ελεύθερου λαϊδίου (μικρομέγαλης συμπεριφοράς, ευρισκομένου σε λίγο-πολύ καλύτερη ή χειρότερη θέση από το αντίστοιχο νεοελληνικό) έχει ως σκοπό να αποδυναμώνει και τον ήδη εκκολαφθέντα στα Σκόπια αλβανικό εθνικισμό, τον πιο επικίνδυνο στην Βαλκανική, καθότι υποκινείται από τα κυρίαρχα ιμπεριαλιστικά κέντρα, μηδέ εξαιρουμένων και των ευρωπαϊκών (των αμερικανόδουλων ευρωπαίων).

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ο γνωστή ιστορική ονομασία Γιουγκο-Σλαβία σημαίνει Νότιος-Σλαβία (Yugo=Југо=Νότιος)

Πράγματι, η ονομασία η οποία εκπληρώνει όλες τις προδιαγραφές που προαναφέραμε (πάντα στα πλαίσια της εξωνημένης και ανυπόληπτης Ελληνικής Άρχουσας Τάξεως, δηλαδή της σύνθετης ονομασίας) ουδόλως είναι Νέα Μακεδονία και τα συμπαρομαρτούντα, αλλά η ακόλουθη:

«Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας»

«Yugoslav Democracy of Makedonija»

«Југословенски демократија на Македонија»

(όχι Republic, όχι Macedonia, και φυσικά, erga omnes)

Παντελής Μιντεκίδης

Φλώρινα