- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Μοναστηριωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους  που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή Βασιλόπιτας του Συνδέσμου.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τα παρακάτω μέλη που εκείνη την ημέρα προσέφεραν για την ενίσχυση του Συνδέσμου:

Ρεσέγκου Κωνσταντίνα (Νίνα) 100€, Καράντζα Ντίνα 50€ στην μνήμη του συζύγου, του αδελφού και των γονέων της, Διαμαντοπούλου Θάλεια, 20 € στην μνήμη του συζύγου και υιού της, Γεράσης Νικόλαος, 20 € στην μνήμη της θείας του Δροσούλας Ζιώγα, Δαφίνη Δημήτριος, 25 € στην μνήμη του πατέρα του, Καρακατσάνη Ζηνοβία 30€, Καρακατσάνη Ουρανία 50€, Κοντογιάννη Αγλαΐα 20€, Λιάκου Δάφνη 50€, Μαρκοπούλου Μερόπη 50€, Μεκάση Ελένη 20€, Σαπουντζή Ειρήνη 50€, Ταλιαδώρου Δέσποινα 50€, Χατζηστεφάνου Αναστασία 50€, Χρυσικός Δημήτριος 50 €.


Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κα Φανή Ζιούπα-Παπαθανασίου για την προσφορά στον Σύνδεσμο μας του ποσού των πενήντα ευρώ (50 €) στην μνήμη του θείου της Μιχαήλ Μορένα.


Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κα Μαρίκα Ζιούπα και τoν κ. Γεώργιο Ζιούπα   για την προσφορά στον Σύνδεσμο μας του ποσού των πενήντα ευρώ (50 €) στην μνήμη του αδελφού και θείου αντίστοιχα Μιχαήλ Μορένα.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Θ. Βόσδου

Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Ε. Χάτζιος