- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννενα υπέγραψε ο 17χρονος Φλωρινιώτης Άγγελος Λιάσος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του τον ΠΑΣ Γιάννενα υπέγραψε την Κυριακή ο 17χρονος Φλωρινιώτης Άγγελος Λιάσος. Ο Λιάσος που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μεταγράφηκε σε ηλικία 14 ετών στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τα 4 τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος των Κ15 και Κ17 ενώ από πέρυσι είναι βασικό στέλεχος της Κ20. Ο Φλωρινιώτης αμυντικός μέσος που διατέλεσε και αρχηγός των παραπάνω τμημάτων του Άγιαξ της Ηπείρου, υπολογίζεται πολύ από τους ανθρώπους της ομάδας του που του προσέφεραν συμβόλαιο 2+3 χρόνια αφού προπονείται ήδη από το καλοκαίρι με την πρώτη ομάδα της ΠΑΕ. Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Νέων.

1Είναι γνωστό ότι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίχτες οπότε σίγουρα θα δοθούν πολλές ευκαιρίες στον δυναμικό Λιάσο τα επόμενα χρόνια.Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι το 80 και θα τον ακολουθεί από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της SuperLeague. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε και το πρόσφατο παράδειγμα του Μαυροπάνου που μεταπήδησε στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ. Με την υπογραφή του ο Λιάσς γίνεται ο 4ος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα που γίνεται επαγγελματίας τα 5 τελευταία χρόνια μετά τους Κεσίδη, Δόρη και Ηλιόπουλο δείχνοντας ότι η δουλειά και η φιλοσοφία που ακολουθεί η ομάδα είναι σε καλό δρόμο.

Ο Άγγελος είναι άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα προς όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Φλώρινας για το που μπορεί να φτάσει κάποιος αν έχει το ταλέντο, την προσωπικότητα και δουλέψει πάρα πολύ με θυσίες και αυταπάρνηση για να πετύχει σε αυτό που αγαπάει. Εμείς από την πλευρά μας στην Φλώρινα ευχόμαστε στον Άγγελο να είναι υγιής, να συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος και να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.