- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Γιώργος Καμίνης: Η χώρα οδηγείται στην καταστροφή εξαιτίας της ακραίας πόλωσης (video, pics)

Για κρίση του πολιτικού συστήματος, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που βρέθηκε στη Φλώρινα ως κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε πως εξαιτίας της ακραίας πόλωσης που επικρατεί, κυρίως ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, η χώρα οδηγείται στην καταστροφή και πως το Κίνημα Αλλαγής καλείται να δράσει σ’ ένα πνεύμα εθνικής ενότητας και να προσφέρει διέξοδο στους πολίτες.

Ειδικές αναφορές έκανε τόσο στο σκάνδαλο Novartis, όσο και στα εθνικά θέματα.

Για το μεν πρώτο τόνισε πως υπάρχει πολιτικοποίηση ενός θέματος που θα έπρεπε να είναι θέμα της τακτικής δικαιοσύνης και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών.

Για τη στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα υπογράμμισε πως «δρα με προκλητικότητα», ενώ για την ονομασία της FYROM επανέλαβε πως το θέμα μπορεί να κλείσει αξιοπρεπώς με «μία σύνθετη ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων και εγκατάλειψη του αλυτρωτισμού».

Η επίσκεψη του κ. Καμίνη στη Φλώρινα ήταν ενόψει του Συνεδρίου του Κινήματος. Να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα έχουν όσοι ψήφισαν ως μέλη στις εκλογές ανάδειξης επικεφαλής του νέου φορέα καθώς επίσης και όσοι εγγραφούν ως νέα μέλη μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου.

Υποψήφιος για σύνεδρος μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται στην ιστοσελίδα www.kinimaallagis.gr. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

DSC_0549 DSC_0560 DSC_0561 DSC_0563 DSC_0557