- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Ούτε χιόνι – ούτε παγωνιά! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

για τους άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, που εν μέσω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας, αυτοί στέκονται άγρυπνοι φρουροί στα σύνορα της χώρας μας και κατάφεραν να πλήξουν ακόμη μια φορά την μάστιγα της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τα μέλη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας, εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην νέα επιτυχία κατά της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Άγρυπνοι φρουροί των συνόρων της χώρας μας με σθένος και επαγγελματισμό οι Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής κατάφεραν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και αξιοποίηση πληροφοριών τις πρώτες ώρες της 27-2-2018 να ακινητοποιήσουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν και κατέσχεσαν σχεδόν 105 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και πάντα επιτυχίες με γνώμονα τον επαγγελματισμό.

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας