- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Συγχαρητήριο του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τα μέλη του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Φλώρινας, εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην νέα επιτυχία κατά της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι νέοι δρόμοι που κατασκευάζονται για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του πολίτη, δυστυχώς αποτελούν και νέους διόδους ταχείας μεταφοράς προς το εσωτερικό της χώρας μας ναρκωτικών ουσιών και άλλων άνομων ενεργειών.

Το σθένος και ο επαγγελματισμός των Αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής κατάφερε ένα ακόμη καίριο πλήγμα στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς στις 3-2-2018 έπειτα από συντονισμένες ενέργειες προέβησαν στην σύλληψη ενός ατόμου και στην κατάσχεση 54 κιλών κάνναβης.

Ανάλογες επιτυχίες σαν αυτή, και για τα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού μας, που με την παρουσία τους τα τελευταία 19 έτη, έχουν σε εγρήγορση και επαγρύπνηση όλους τους συναδέρφους, εμπεδώνοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της περιοχής μας.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και πάντα επιτυχίες με γνώμονα τον επαγγελματισμό.

ΜΠΡΑΒΟ !!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο