- Νέα Φλώρινα - https://neaflorina.gr -

Δωρεάν μαθήματα για φοιτητές & άνεργους για Πιστοποίηση Πληροφορικής από τον Αλγόριθμο

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ*

Δικαιούχοι είναι όλοι οι Φοιτητές(ΑΕΙ/ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ), οι Πολύτεκνοι και οι Άνεργοι (κάτοχοι κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ) που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής από τον ΑΣΕΠ για όλες τις προκηρύξεις. Τα δίδακτρα παρακολούθησης των μαθημάτων για τους κατόχους κάρτας ανεργίας & τους φοιτητές είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο γνώσεών σας, από δύο εβδομάδες έως και πέντε εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η συμμετοχή στις εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες(Word, Excel, Internet κλπ.) είναι υποχρεωτική. Το πτυχίο εκδίδεται άμεσα. Τα παράβολα για την συμμετοχή στις εξετάσεις είναι: 40€ κάρτα δεξιοτήτων, 30€ κάθε ενότητα εξέτασης  και 20€ η έκδοση του πιστοποιητικού. Ειδικά για τους συμμετέχοντες του προγράμματος σε περίπτωση αποτυχίας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον εξέταστρα. (δωρεάν απεριόριστες επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας). Ο Αλγόριθμος είναι εξεταστικό κέντρο του φορέα πιστοποίησης Universal Certification Solutions – Unicert.

ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΝΑΙ

algo3

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά  στο Κέντρο Δια βίου Μάθησης Πληροφορικής Αλγόριθμος,  με συνεχή καθοδήγηση από εγκεκριμένους εκπαιδευτές υψηλής κατάρτισης, σε ευέλικτα ωράρια. Τις ώρες και μέρες παρακολούθησης τις καθορίζετε εσείς.

Ημερομηνίες έναρξης μαθημάτων 12/03, 19/03, 26/03, 16/04, 23/04.

Περισσότερες Πληροφορίες : www.algorithmos.org

Τηλ. Επικοινωνίας: 23850-25170 / 6934341884

algo2